Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Hát.. nem tudom. > ÉN < nem várom el (nem csak EDétől), hogy ha veszek egy modul x forintért, akkor az örök élet + 2 napig frissítgetsék.
    És az is igaz, hogy ha előszedem a Lock Ont meg a BS1-et, felteszem, akkor simán játszhatok vele. Nem elélszem, de yganítom ennél is mondták, hogy akinek megvan a BS2, az olcsóbban veheti meg, hisz' az A-10C-nél is így volt. Meg hát ugye nem kötelező, ráadásul egy-egy modul néhány doboz cigi (gondolom már 2000 forint körül van a bagó ára). Ha meg egy ilyen modul árát elosztod a napok számával (amennyit játszol vele) valami nevetséges összeg jön ki...

Én például az A-10C-t 2010 november 11.-én vettem meg. Az A-10II-t meg 2020 szeptember 30.-án Ez cirka 10 év... A kettőért összesen kiadtam ~20e forintot, tehát 2000/év - egy doboz cigi. Hát ettől aztán qrvára nem megyek a falnak.