Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    #35290
    Előrebocsájtom, amint tudok kártyát cserélni, én is upgradelni fogm a VR szettem, én is VR-al tervezek, de abszolút megértem azokat is, akik kabint építenek. Ez egy ősi vita, más szimulátoroknál is rendre előjön. Egy dolgot ne felejts el, az épített kabin "felbontása" az nincs hozzákötve a játékhoz. Lehet a kivetített kép akármekkora, és akármekkora felbontású, a kabin akkor is tűéles annyira, amit még a Reverb G2 sem tud. Ha 180 fokos gömbre vetítik ki, akkor a perspektivikus nézet is sokkal szélesebb, ami qrva sokat számít (én próbáltam már ilyen szimulátort is, elképesztő, mennyire sokat számít, hogy búvárszemüvegben, vagy anélkül ülsz a gépben). Plusz az sem utolsó szempont, hogy minden gomb érzésre is kattintható, nem csak a levegőben legyezel. Sokaknak ez is számít, hogy érezze amit kapcsol, főleg ha az az aktuális látómezőn kívül van (VR-ban a látómezőben kell lennie, amit a 3D kesztyűben kapcsolni akarsz). Nekem nincs épített kabinom, csak két MFD keret (LCD háttérrel), köztük egy normál méretű ICP az F-16-hoz, el sem tudom mondani, mennyivel kényelmesebb, gyorsabb és biztosabb ezt nyomkodni, mint amikor ICP helyett érintő monitorom volt középen. Oda sem kell nézni, érzem, hogy melyik gombra tettem a kezem, tényleg akkora a különbség, mint amikor normál kalviatúrát használsz vagy tableten akarsz valamit gépelni. Nyeh Egérrel klikkelve gombnyomkodást már nem is mondom.

    A VR egyetlen dologban sokkal jobb, az a 3D térérzet, ami az épített kabinoknál a környezeten nem érezni. Ez fontos lehet kötelékezésnél, AAR-nél, reptéren mozogva, nem tudom, hogy épített kabinoknál miért nem mozdulnak ez irányba (passzív lencsés 3D projectorokkal pl mint ami a mozikban van), valszeg a katonai felhasználásnál nem az élményre mennek, hanem a funkciók gyakorlására, a civil piac meg nem túl erős hozzá, mert ma már az átlagember is hatalmas TV-t vesz házimozihoz, nem projectort.