Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    Majd jól kipróbálom, köszi az infókat!

Razor18: Tök igazad van, erős túlzás nekem a DCS tudása. De én soha nem állítottam, hogy tisztánlátok, értek - pláne szakértek bármihez a DCS-ben. Ezzel együtt azért volt már megnyitva a kézikönyve, leginkább az FC3 gépeké de az F-18 is. Az anyahajós fel vagy leszállást IQ-ból nulla tudással kitalálni elég nehéz lenne bár nem lehetetlen, előbb-utóbb mindent kapcsolgatva biztos ráhibázik az ember, hogyan kell a katapultra kapcsolódni pl. Azt, hogy mennyire foglalkozom vele talán bizonyítja, hogy fejlesztettem a DCS-hez programot, ami segít a rengeteg kezelőszervet megjegyezni.
    DCS Controls Helper

Megvettem, mert VR támogatással nem túl sok olyan szoftver van, ami ezt az "ott vagy repülés" élmény nyújtja, igazából az XP11 és a DCS volt eddig, és pár hete a FS. Az ultrawing és a külsőnézetes hiperárkádokat nem sorolnám ide, azoknál az Eagle Flight is jobb, űrhajós se annyira érdekes, bár azért megvan a SW squadron és az Elite is, de az nem ugyanaz. De nem véletlen ragadtam le az FC3 + F18 + Huey vonalon, ezekkel tökéletesen lefedek mindent (igazából az FC3 se kéne, csak az volt meg először). Nem azért vettem meg, mert lehet hálózatban PVP-zni, vagy hogy bemagoljam egy modern vadászgép komplett üzemeltetését.

Nekem ez kell, beülök és hozza a minél jobb repülés élményét, mert életben egyre ritkábban jutok gépközelbe. Én pl. ráhagyom a scriptre, hogy indítsa vagy állítsa le a hornetet. A Mustang-nál megcsinálom, mert ott tényleg pár lépés, az F-18-nál nem. Engem kevéssé fog meg, hogy minden kapcsoló funkcióját ismerem, de teljesen elfogadom, hogy valakinek ez élmény. Nekem kihívásnak ott az anyahajós üzem, vagy a légitankolás esetleg műrepülés. A műszerfal bemagolása nem hoz lázba. De ettől még nem fogom leszólni azt, aki egy olyan tudásra pazarol el órákat, napokat az életéből amit 100%, hogy a büdös életbe nem fog tudni az égvilágon semmire se használni.

De pl. ha már repülőgép valódi megismeréséről beszélgetünk, az XP11/FS-ben a cessnákat igyekszem megtanulni, műszeres repülés, rádió, navigáció stb mert annak viszont van esélye, hogy fogom valóéleten is esetleg használni.

Az a jó a szimulátorban, hogy mindenki a saját szintjén tud vele szórakozni. És köszi, hogy a felületes kérdéseimre válaszoltok, én is igyekszem ha tudok.