Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De állítólag erről már volt szó, hogy a teszt példányok nem végleges optikával mentek ki, hát nem tudom. Mindegy, én nem kezdtem árulni a reverb-et, csak érdekesség. Karácsonyra talán megjelenik, azt tuti nem fogják kihagyni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ez tipikusan egy olyan hír amit nem lehet ellenőrizni, viszont a megrendelőket megnyugtatja hogy érdemes várni mert még jobb lesz a cucc.
Én majd egy összehasonlító tesztre várok a mostani és az új reverb kapcsán, hogy tényleg láthatóan jobb lett-e a kijelző vagy csak placebo. Ha tényleg jobb lesz akkor elgondolkodom a cserén én is.
GOOBY, pls
Új lencse, hmmm ... hát pedig a G2 eleve újat kapott, ez mégújabb? Most akkor az mégse volt jó? Ki tudja ezeknél ...
Más. Október végére tolódik a reverb G2, szóval még ne kezdjétek árulni a "régit" :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.09.02. 17:52:34
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A 1080ti már nagyon sír hogy adjam el :)
A 3080 is brutális lesz (persze megvárom a teszteket), csak az a 10gb memória elég kevéske ennyiért.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.09.01. 22:45:45
Egyébként majd február környéken 850 USD-ért a 3080Ti lesz a jó vétel 3090 közeli teljesítménnyel! ;)
www.smart-bus.hu
Mondjuk a 2070super = 1080ti szerintem kicsit alulméri a 1080ti-t de mindegy.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.09.01. 21:47:15
Amugy 1490 érrt lesz a 3090 és 8k 60 fps-t tud Raytrace-el 24gb Vrammal.
www.pumaszallas.hu
Mert az azért már nonsense volt, hogy egy PC a millios árat karcolta már.

Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.01. 18:49:06
Az Uj NVIDIA kártyák bemutatója megvolt a 3080as 2x gyorsabb lesz mint a 2080TI és 699 dollár lesz az ára
A 3070es még mindig gyorsabb lesz a 2080TI-nál 499es áron.
nvidia
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.01. 18:43:37
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.08.31. 14:41:58
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.08.31. 14:15:17
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
2. A ram-od egyértelműen kevés a komplex map-okhoz, min.24, de inkább 32 kell a folyamatos futtatáshoz. Ennek minden modulra igaznak kell(ene) lennie. Ram-ot mindenképpen bővíts, ha tudsz.
3. Vga ramod is kevés, min. 8 kell, próbáld meg levenni a részletességet a minimumra, ha megjavul, akkor kifutottál a 6gb-ból. Utána tudsz találni egy megfelelő beállítást, vagy vga csere.
4. Az általad leírt jelenséget okozhatja throttling is, mind cpu, mind gpu oldalon! Ráadásul ED fóruma tele van az usb eszközök által okozott laggokról és egyéb okokról:Game Performance
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2020.08.30. 10:12:17
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.08.30. 09:41:35
Seven-Four-Seven--Heavy
DCS felhők egész pofásak , eléggé megfogja dobni a látványt a mostani pamacsok helyett.