Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bunny #35143 Néztem már még aznap ahogy kiadták :D Meglepően használható, főleg miután pár VR optimalizálást beállítottam rajta. Én olyan 10fps-re számoltam, ehez képest az én gépemen is hoz egy 30-35-öt. Nem fix 45 mint a DCS a régebbi térképeken, de ha nem pörög az ember, kevéssé zavaró.
Lenne mit tanulni onnan az EDének, hogy két egyszerűen megvalósítható példát említsek a külön VR / Monitor grafikai beállítások, vagy az alapértelmezett csak látható kör renderelése a teljes kép helyett. Ezek olyan apróságok, amit megvalósítani kb. semeddig se tartana (+1 beállítás kb semmi, a VR render pedig most is megoldható csak külsős fejlesztéssel) és kikúrt sokat számít a performance-ban és kényelemben.
Egyébként a nézzük meg a házunkat eddig is működött VR-ben, az XP11 kellett hozzá némi pimpeléssel (orthofoto). Az egy kicsit gyorsabb mint az FS, de utóbbi mellett sok szól, és szerintem fog még gyorsulni, úgyhogy az XP11 szerintem lasasn le fog kerülni a gépemről. No de elég az offolásból.
Na megnéztem Szíriát, háááát ... röcögős, viszont az egyetlen F-18 mission az qrvajó benne, a Blue Angels csatlakozik a Turkish Stars-hoz és együtt lerepülni egy egyszerű légiparádét anyahajós felszállással, repteres leszállás (csirkék voltak berakni, hogy vissza az anyahajóra?).
Ja, és az új stable update után bár újra kell telepíteni a VR shadert, megy vele, szóval örülünk Vincent :D
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.12.26. 11:14:23