36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Razor18
    Urak, a Reverb Profesional Edition az tul képp a G1?
  • Razor18
    Mai OB hotfix
  • sakkay
    Mert sok szart is árultak, és az átlagnak fingja nincs a v1-2 ről..
  • bunny
    Jófogáson 100-ért adták, hwaprón 150-ért nem ment el amikor utoljára néztem, én ezért is mondtam vissza a G2 preordert végül. Begyávultam, hogy az a 60K lesz 100 is, nekem meg ennyit nem ér meg a ráncfelvarrás. Aztán lehet csak pár agyament szórta ki fillérekért, és beárazódik normálisan.
  • sakkay
    Szerintem elmegy simán 160-170 körül. Az korrekt ár, és hát igen elbukok így 60k, sok vagy kevés?! Ha belenézek az újba kiderül :))
  • bunny
    Basszus, hogy nekem nincs egy ilyen nagyfaterom :D
  • LeonSilver
    Nem tervezem eladni. Megy valamelyik unokámnak ;)
  • bunny
    Nézted már, mennyiért lehet eladni a reverb-et? Szerintem annyit nem ér meg a kontroller, mint ami bukó a G1 eladás.
  • PhantomAss
    A kontrollert tényleg sokan szidják, bár én egyszer használtam életemben, az Alyxhoz :) Azóta is ott van a dobozban, én csak repszimezek. Mondjuk nekem semmi gondom nem volt vele, szerencsére más kontroller nem volt még a kezemben és nincs mihez hasonlítanom :)
  • LeonSilver
    Én olyan kis nüanszok miatt csewrélem le elsősorban, mint például a kontroller.
    Ennek a mostani reverbnek nagyon szar a kontrollere. Nem áll kézre sem maga az eszköz, sem a gombok.
    A Rift kontrollere nagyon fasza volt, qrva sokat toltam a No man's-t. Ezzel nincs kedvem játszni. Vettem ugyan egy fasza xbox kontrollert, de én ilyen gémpad bizbasszal képtelen vagyok játszani. :)
  • PhantomAss
    Ezek a videók nekem sajnos nem sokat mondanak.
    Én megvárom amíg innen a fórumból megveszi egy repszimes akinek most is Reverbje van (mondjuk Te :), és összehasonlítás után megmondja hogy tényleg látható-e a különbség a régihez képest, vagy csak placebo.
    Szerintem nem lesz nagyon látható a különbség, számomra a felbontás és a fov lenne az előrelépés, de az nem változik, az meg hogy a képminőség jobb, hát az eléggé megfoghatatlan dolog.
  • sakkay
    Tavasszal meg kellene csinálnom (hivatalosan is) két szabadtüdős vizsgát-az meg nem kis pénz. Szóval csak VR csere lesz. Aztán max harmadik negyedévben meglátom.
  • LeonSilver
    Ha összejön, akkor én szinte mindent lecserélek. Alaplap, proc, ram, vga, +G2
  • sakkay
    Én talán előbb is, a vidi kari váltás úgy látom még nem mostanában lesz.
  • sakkay
  • LeonSilver
    Én tavasz-nyár körül tuti váltok :)
  • VO101Tom
    Olyan furcsán írod a kijelentő mondatot
  • sakkay
    Megvesszük Papa?
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    #35011 :D :D Igen, ez lehet a megoldás :)

• bunny
    Egyébként én pont ezt csináltam minap. Visszamentem a régi anyahajóra, no figures no problem, no lag :D
  • sure
    Következő bugfix ez ügyben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Super carrier figures randomly render either in the left or the right eye in VR and the encyclopedia - fixed. (Encyclopedia removed)
  • LeonSilver
    Igen, sokkal egyszerűbb lenne EDe élete...
  • sure
    Bocsi magas labda, nem lehet kihagyni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed. (Super carrier figures removed)

Utoljára szerkesztette: sure, 2020.11.05. 21:39:23
  • LeonSilver
    Ennyike :D
  • whiteskull
    Vagy a jobbot, ha magányra vágysz! :D
    Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2020.11.05. 20:37:58
  • whiteskull
    És ha becsukod a bal szemed? :)
  • LeonSilver
    Egyrészt minyóban ültem ;) másrészt ez már volt egyszer bug, amit a múltkor javítottak.

08-19-2020, 02:24 PM
    DCS Supercarrier by ED
    Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed.
  • Razor18
    Értem, de az Options / Special tab bal oldalán az F-18- ra kattintva be lehet állítani a "HMD render eye"-t, azaz hogy a HMCS a jobb, bal, vagy mindkét szemed előtt/kijelződön legyen generálva. Nem jut eszembe más beállítás, ami különbséget tenne a két kijelző között per pillanat, csak ezért gondolnám, hogy esetleg nézd meg azt, és próbáld ki, ha mindkét szemre beállítod, hátha esetleg az viszi el a dolgot valami miatt.
  • LeonSilver
    Öööö... ezt most nem értem. Nem a Helmet Mounted Cueing System-ről beszélek, hanem a VR-ről.

VR-külső nézet-a jobb oldali kijelzőn vannak parasztok, a bal oldalin nincsenek. Mivel az agyad a jobb és a bal szemed által látottakból állítja elő a 3 dimenziós képet, így qrva zavaró, hogy a két szemed nem ugyabn azt látja némi eltolással.

A jobb szemeddel a jobb oldali kijelzőn minden fasza, míg a bal szemeddel a bal oldali kijelzőn (a VR kijelzőjén) ezt látod.

• Razor18
    A múltkori (szokásos) porhintés hírlevelükben említették. De ezek a hírlevelek pont olyanok, mint amikor a vendéglőben már kurva rég ki kellett volna hozni a kaját, és a pincér - hogy úgy érezd mégis törődnek veled és nem felejtkeztek el rólad - kihozza az evőeszközöket, hogy azzal is ki legyen töltve az idő...
  • Razor18
    Nem lehet, hogy a HMCS renderelés két szem közötti beállítása viszi magával? Vagy Te nem csak a jobb szemre állítottad a rendert?
  • bunny
    Azon gondolkozom, nem úgy volt ,hogy idén kapunk egy ingyenes óceánia térképet? Tudom, two more weeks :D És persze még nincs vége az évnek. Erről szerintem elég nagy hallgatás van.
  • LeonSilver
    Azé' sikerült elqrni megint a szuperkarrieren a parasztokat :D (VR)

Ha külső nézetben nézem őket, akkor a bal kijelzőn meghint nincsenek az emberek, csak az árnyékuk :D
  • Razor18
    Mai Open Beta update changelog
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.11.04. 14:45:52
  • VO101Tom
    Az A-10CII van kész, a többi még mindig early access. Ha új modulban gondolkozol, és egyik sem nagy kedvenc, akkor a 18-assal jelenleg jobban jársz, mert a 16-os nagyon félkész még. De ha befejezett, "kiforrott" modult vársz, az az A-10.
  • beci43
    Idővel azt is javítják. EDE szerint két hét!
  • Mozes
    Köszi, azt hittem sokkal rosszabb a helyzet.:) Valahol mintha olvastam volna, hogy az F16-nal a Mavrick-el vannak még komoly problémák, meg ilyenek.
  • beci43
    Igazából mindhárom elég sok ráncfelvarrást kapott a megjelenésük óta. Az A-10C II kapott némi pluszt az előző verzióhoz képest, de mindkettőt tudod használni. Ízlés kérdése, hogy neked melyik jön be jobban, mert mindegyik nagyon jó modul.Én úgy vagyok vele, hogy ráfekszem egy modellre, tanulgatom, kísérletezek vele és amelyik a legjobban tetszik, annál maradok. Részemről az FA-18-at preferálom, forgószárnyasok közül meg a KA-50-et.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.11.02. 16:17:09
  • Mozes
    Sziasztok!

Bocsi a hülye kérdésért, de a A10C II, F16 és F18 modul közül melyik a legkiforottabb? Mind a három megvan, megvettem. Az alap A10C-t már elég jól ismerem, de a II kiadással még nem nyomtam. F16 és F18 részt még nem próbáltam.

1 éve nem játszottam a DCS-el, újra elővenném. Melyikkel érdemes próbálkozni?

Köszönöm,

M