Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Reggel csapattam egy kicsit a Harrierrel, földközelben - eszméletlen a látvány és az érzés!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
bunny: minden map megy, mindegy honnan szállok fel.Mondjuk a Balaton, meg Budapest qrvajó!
Ka-50
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Persze például a fotóboltot nem vettem meg, mert azért kicsit sokallom, hogy egy évben talán kétszer-háromszor használom és fizessek érte egy talicska zsetont. A gimpet meg meg jkellene szokni és újra kellene tanulni, ahhoz meg már semmi humorzatom.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.08.23. 08:18:51
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
másnak adta el nem szabályellenes csak szemét dolog.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
elengedtem a témát
majd lesz másik
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mi-24P Hind Development Report
Overall
The cockpit model: Aft Crew Station and Front Crew Station - 100% completed.
Animated cockpit objects: Aft Crew Station - 100%, Front Crew Station - WIP (40%).
The external 3D model - 100%
Animation of external model objects - 70%.
The flight model is complete now and will undergo fine tuning.
Power plant - 100%.
Helicopter Systems
Completed Electrical Power Supply System - 100%;
Fuel System - 80%;
Hydraulic System -100%
Oil Systems - 80%
Anti-Ice System - WIP
Fire Detection & Extinguishing Systems - 70%;
Brake system - 100%,
Air Conditioning System - WIP
Lighting System - WIP
Flight control system (including SAU-V24) - 80% (WIP - SAU setting)
Completed radio communication equipment - 100%;
Helicopter radio navigation equipment -> 80% (WIP - the map indicator is being revised).
Instruments and avionics -> 80% (WIP - connection of operator's cockpit objects).
Armament and Weapon control
Sight ASP-17V and Analog-Digital Computing Device (AСVU), AUTO and Manual modes - completed
Pilot weapon control panel (PUVL) - completed
Built-in cannon and mounts (30 mm, GSh-2-30) - completed (with all fire modes)
Universal gun or grenade launcher container systems (GUV-1) - completed
Bombing munitions and racks - completed
Guided weapons (9K113 Guided Missile System with 9M114 or 9M120 missiles) - WIP
PKI operator's sight - WIP
Rockets
UB-32 rocket launchers with S-5 rockets - completed
B8V20A rocket launchers with S-8 rockets - completed
B-13L rocket launchers with S-13 rockets - completed
APU-68UM3 rocket launcher with S-24B rocket - completed
The RWR SPO-10 is under development
The crew AI (pilot /co-pilot) is currently WIP
Mostanában mit lehet kérni értük?
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
ha küldi átveszem ha nem akkor kenje a hajára <#banplz>#banplz>
a Kamov-hoz pedig jó lenne egy pedál
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2020.08.21. 08:11:45
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.08.20. 13:24:44
Ki kéne baszni az ilyen marhát a picsába
*DCS Supercarrier by ED*
Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed.
Changelog aug 19
eladó rudder
GOOBY, pls
Ha olcsón hozzájutsz, akkor bestbuy, de 40-t nem ér. Akkor inkább egy saitek pro flight használtan.
Ka-50
We are excited to announce that the DCS: Syria Map will launch into Early Access on Wednesday, August 19, 2020. Ugra Media has put an extraordinary amount of work into this map, and we believe the Syria map videos have shown this. It’s an incredibly varied map with boundless mission opportunities.
Ka-50
Ka-50
Ka-50