Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
LeonPapa: szerintem Ducky-t kérdezd ;)
Trolokka: előbb-utóbb biztosan lesz kabin (a DCS:F-15/16/18 után <-- ezeket, szerintem EDe fogja csinálni - bár kit tudja. Lehetséges, hogy "odaadják" a külső modellt egy fülke és repmodell gyártónak. Ezt történik most az Iris F-15E-vel és a Belsimtak UH-1H-val. Úgy néz ki EDe már létező cuccait fogják használni (és gondolom feltuningolni), merthogy az Iris-nél is volt egy kis gebax: az egyik feljesztő nemrég kilépett és vitte a munkáit.
Reaper: Lehetne minden modellhez specular. (lehet, hogy jövőre már én is tudni fogom, hogy adjam hozzá utólag bármihez), de a tuti és gyors megoldás Max-on keresztül kellene hogy jöjjön az eredeti modell készítőjétől.
Valószínű, hogy inkább csinálnak egy totál új modellt (vagy vesznek a precise3Dmodelling.com-tól - "leányvállalat"?), minthogy inkább a régieket foltozzák.
Őszintén megvallva, most nagyon bízom EDében, hogy az FC3-val legalább a "hiányzó" repülhető gépek mindegyikét felhozzák azonos szintre. Ugyebár ezek lennének a Su-27/33 és a MiG-29 modellek (A,C,(S),G), ha nagyon elszállok akkor ide remélhetem még a 29K és a Su-30/34 modelleket is, bár ha MiG-31, akkor már a hiányzó 2 MiG-25 varáció is bejátszhat.
Amire nagyon ráférne még a frissítés az F-16, F-14 és a MiG-23/27 modell lenne - és akkor ezzel nagyjából ki is merítettük a (z igazán) népszerű gépek palettáját... (tudom ,még ott lenne az F-4, F-5, a Mirage2000 és a már ráncfelvarráson átesett Tornado is)