Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    Én is kb úgy látom amit mond. Ha a G1-et be tudod lőni magadnak, akkor kár váltani. Ha nem, vagy nem G1-ed van, akkor nem kérdés, hogy venni kell egy G2-t. Az én pechem, hogy nyár elején vettem a G1-et, utána jelentették be a G2-t. Ha tudom, hogy jön és mit tud, valószínűleg megtartom a CV1-et, mert azt most eladva még mindig kisebb a bukó mint a 1.5 év garis G1-ről a G2 váltás. A kontrollert nem használom szinte soha, szóval leszarom. A követés ... az igen, az néha meghülyül, de mivel gyorsgombon a center hát egy pillanat alatt helyrerakom. A sweetspot az határeset, mozgatni kell a fejelem hogy tökéletes legyen, és pl. ha egy picit távolabb tudnám rakni az szuper lenne mert úgy élesebb amúgy a gép.
    De, és itt a de, hogy igazából ha a G1-el jól érzed magad a G2-re váltás a jelenlegi eladási árakat tekintve nem igazán ár/teljesítménybarát. Nyilván a G2 jobb, nem kérdés. De hogy váltani érdemes-e ez pénztárca kérdés szerintem a G1-ről.
    Legalábbis ezt mondogatom magamnak, hogy ne érezzem szarul magam, amiért visszamondtam a preordert :)
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.11.11. 15:43:34