Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol tették ezt közzé? Nagyon kíváncsi leszek erre a live demóra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
with military forces and economics layers (production, logistics, use and transfer of resources)
that pitch two opposing sides aided by advanced strategic and tactical AI.
We have now completed the core RTS logic and have connected it to DCS World. We are
currently finalising the basics of the in-game economic models. We will be working on the
combat tasking logic and certain win-win situations in the near future. The last stage will
be the Client - Server architecture needed to support large campaigns with on-going
online sessions.
We are certain that you will have many detailed questions and look forward to revealing
more information on this module as and when we are in position to demonstrate some
of the features live.
Én arra számitok ,hogy legalább egy ilyen half dome 3 szintű fejlesztést fognak bemutatni, ha már egy éve volt belőle prototipus, akkor idénre már csak van valami elörelépés .
Igen ez eléggé rossz, hogy sok köztes programot el kell inditani, mert ez mind elhasznál egy kis teljesitményt a géptől és ha nincs meg köztük az összhang akkor az is okozhat akadást.
Az valóban szuper, hogy elég csak az oculus szoftvert indítani, de őszintén szólva nem értem akkor mi a tököm a windows mixed reality ha mindenhez kell a steamVR amihez meg kell egy külsős cucc hogy menjen a MR, ja és ha oculus szoftver akarsz akkor meg kell a revive + oculus szóval egy Vader Immortal alatt 6 program fut, szóval az egész egy katyvasz.
De a G2-nál azt írják, hogy natív steamVR szóval remélhetőleg -3 alkalmazás ...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem tudom, hogy ezek miért szűntek meg,mert sztem ez sokkal jobban befolyásolja a látott képet mint hogy az IDP nem pont megfelelő távolságra van.
És igen sok szemüegesnek kényelmesebb lenne ezzel.
Állítólag még az cv1 előtti riftben volt fókusz állítási lehetőség.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És jó lenne ha szemüveg nélkül lehetne használni öket, mert az egy dolog, hogy befér a szemüveg alá a normál szemüveg, de a két lencse attól még összeérhet vagy rányomja az orrodra illetve a kijelző fénye is bezavarhat az extra lencsén.
Ami fokuszra én gondoltam az az, hogy a különbözö távolságokra változtatná hogy mi legyen éles és mi nem. most ha jól tudom akkor ez olyan 1,5m-re van belöve ami ennél közelebb van az egy kicsit homályosabb lesz illetve a távolabbi dolgok is. Meg csak a középpont éles, még akkor is amikor a kép szélére néznél .
Elvileg ezt tudnák megoldani a szemkövetés és a fovrender kombóval vagy ha fizikailag a lencserendszer tudná változtatni a fokusztávolságot a kijelző elött.
#34592 Kíváncsi leszek rá, hogy mit mondanak. Ami fényévekkel jobb az Oculusnál, az a szoftver. Nem kell ez a hülye windózos bizbasz meg külön a sztímes. Van a saját szoftvere, oszt' jó napot.
És igen, ami rohadtul hiányzik, az az, hogy lehessen állítani a fókuszt... szemüvegesként nekem fontos lenne.
Erről még nem tudtak pontos infót beszerezni,mert ha egy javitott akkor az lehet, hogy átveszi a helyét a rift S-nek és a mostani quest megszünik a rift S meg kap egy modernebb minden szempontból erősebb hardvert októberben.Ami akár szemmozgás követést és aktiv fokuszos lencséket is kaphat.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
GOOBY, pls
GOOBY, pls
Ahogy elindul a map, egyből füstöl és ég.
Static objects > Category - effects > Big smoke, majd miután leraktad, a presetnél kiválasztod, hogy milyen legyen a láng és a füst.
Ahogy indul a mission ezek ott lsznek. Trigger zónák akkor kellenek, ha ezeket mission közben akarod beindítani, vagy pl jelzésre használsz színes füstöt, stb. A statikus "ég azt' jóvan" típusú objectnek semmi ilyesmi nem kell.
A srác itt teszteli ezeket:
www.pumaszallas.hu
Ha leteszek 10 kilőtt járművet, akkor mind a 10-nek külön trigger zóna kell.
Némileg egyszerűbb lenne, ha a statik objektumál lenne egy olyan bizbasz, mint a "death", amit ha kipipálok, akkor füstöl és/vagy ég is a roncs.
Ha mégis van egyszerűbb megoldás, ne tartsátok magatokba ;) áruljátok el!
Az kefejezetten jó, hogy a P változat kerül a játékba, mert azért a 30mm nem hazudik :)
Ka-50
Emiatt fogok újra repülni a dcs-el.
kb. gyerekkorom óta a Hind nekem a helikopter. És lassan végre repülhetek vele vr-ban :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.08.01. 19:27:34
GOOBY, pls
Szerintem fogok tudni élni nélküle, bár a HMCS érdekesnek tűnik.
A 16-os (nagyon-nagy) upgrade-nek jobban örülnék

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.07.29. 08:39:56
GOOBY, pls
Egébként nagyon ajánlom minden VR-osnak végig játszani, az én ősöreg i7 4771 + 1080ti kombóbon reverb alatt (ami ugye barátok közt is 9M képpont) stabil folyamatos kép, F-18 600lábon 600 csomóval a város felett stabil és nem ugrálnak a házak, szóval újra mint a kés a vajban.
Aki nem ismerné erről van szó:
Illetve gyengébb gépen érdemes belockolni 45fps-re a reverbet, mert ezerszer jobb megoldás akár a 60hz-nél (így 90hz a kép) akár annál, hogy állandóan ugrál az fps - emiatt vannak a mikrolagok is. 90hz + 45fps, vajsima élmény.
Itt kell mókolni:
c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\resources\settings\default.vrsettings
És ezt belőni (lehet auto is, de akkor megint próbálkozik 90fps-sel és amúgy tökfeleslegesen)
"motionReprojectionMode" : "motionvector"
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.28. 09:45:21