36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#34951 Ááá, értem! Kössz Tom! -
#34950 A Mixrosoft "Xbox Game Pass for PC" tartalmazza a többi játék között, így ha előfizetsz, akkor az első hónap csak 300 forint, és a többi játék közt ott lesz az Fs2020 standard edition is.
Xbox Game Pass for PC
Ha megvennéd, akkor is érdemes erre az időre előfizetni, a Premium pl 40e helyett 32e ha game passod van a vásárlás pillanatában.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.10.07. 18:57:59 -
#34949 Srácok. Szó volt itt valamiféle fs2020 pár napos kipróbálási lehetőségről. Hogy van ez? -
#34948 Aha -
Razor18 #34947 Oké, köszi !
Jól látom, hogy ezt meg kell táplálni a PCIe kártya foglalat mellett pluszban egy SATA táppal?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.10.04. 19:45:37 -
Solt #34946 Az Oculus fórumon sokat leteszteltek és ez vált be a legjobban. -
Razor18 #34945 Az Inatek jobb bármely más "generikus" 4 portos USD 3.0 bővítőkártyánál, vagy miért ennyire konkrétan ez a preferált gyártó? Csak kérdem... -
Solt #34944 -
bunny #34943 Nekem az Inatek kártyával is volt, hogy néha ledobta a szenzort és ugyanúgy az alaplapi is kb annyira volt stabil.
Azt érdemes nézni, hogy ha több vezérlő van a gépben (pl. usb3 és usb2) akkor külön vezérlőn legyen a cv1 és a kamera/rák. Nekem pl. emlékeim szerint a cv1 usb2-n volt, és a kamerák 3-ban. Az ajánlás szerint a szemüvegnek elég az usb2 is.
Aztán haver kölcsönadta az inatek-et, nem mondanám, hogy sokkal stabilabb lett. Néha bejött DCS alatt, hogy a tracking izé disconnect aztán connect és ennyi. -
#34942 Ez qrva jó cucc!!! Nekem is ilyen van és ebben volt a CV1 - mondanom sem kell, hogy kinek a tanácsára vettem Egy hét alatt megjött. -
beci43 #34941 Akkor ott a bibi, dugd át sima USB 3.0-ba.Nálam is így volt a Rift alatt.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.10.03. 18:51:26 -
Solt #34940 Semmit nem jelent... PH-s topikban szinte mindenki Inatec bővítőt vett a CV1-hez, főleg ha több szenzort használtak. LINK
Próbáld ki másik portban, lehetőleg olyanban aminek a párjában nincs semmi más bedugva. Egyébként emlékeim szerint, nekem a 3.1 gen2-s portban ment maga a Rift és valamelyik 3.1 gen1-s portban meg a szenzor. -
Razor18 #34939 Asus H370-PLUS alaplap 3.1-es USB portja... -
Solt #34938 A fény mellett lehet USB tápellátás gond is... nagyon kevés USB port tudja teljesíteni a szabványt, a CV1 szenzora meg nagyon érzékeny erre. -
Razor18 #34937 A szenzornak balra van az ablak, jobbról az ajtó. De az "statikus fény", este meg még az sem. Mindegy, köszi a tanácsot, majd megpróbálok legközelebb oknyomozni egy kicsit a beeső fényt illetően... -
Solt #34936 Nem vetődik fény a szenzorra? Nálam akkor volt ilyen amikor a párom hazajött és felkapcsolta a villanyt... -
Razor18 #34935 Nem tudom reprodukálni, olyan szokott előfordulni, hogy ülök egy helyben, meg sem mozdulok, de a szemüvegben azt látom, mintha egy pillanatra lehúznám a fejem valami elől, aztán visszamegy normál helyzetbe. -
Solt #34934 Azt kéne kideríteni, hogy ezt mi váltja ki... elvben az ülő játékokhoz elég az egy szenzor. -
Razor18 #34933 Urak, az Oculus Rift CV1-et most egyetlen szenzorral használom, csak a DCS-hez, nyilván ülve (Touch controllerem nincs is).
Nincs vele túl nagy problémám, néha egy picit előfordul, hogy ugrál vagy nem tűnik pontosnak a tracking. Hozhat bármi javulást egy második szenzor, vagy attól nem lesz pontosabb?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.10.03. 10:08:15 -
#34932 Mivel AMD előnye leginkább ár/érték-ben jön elő, ha már van egy nagyjából azonos teljesítményű proci, ahhoz képest minden más pénzkidobás. -
#34931 Én 1090TI-ről váltottam 2080TI-re és azért érezhető a különbség. Megérte? Nekem igen :p
Nem akarok vitát indítani :D :D de az AMD-nek igen nagyon brutálisnak kellene lennie ahhoz, hogy kidobjam a i9700-at. Ha brutalika lesz, akkor váltok - ha nem, akkor nem ;) -
Razor18 #34930 Bár rövidebb, de ma ismét DCS update... -
bunny #34929 Őszintén szólva, ahogy már többször mondtam én is elvagyok a mostani configgal. A 90fps-t stabilan egy 2080TI se tudja I9-cel karöltve (teszteltük), meglátjuk a 3080-at. Ha viszont nincs stabil 90, akkor inkább legyen stabil 45 duplázva - amit viszont a mostani 1080TI is tud a 4771-es I7-tel. Szóval igazából amíg nem tudok egy bő dupla teljesítményt kihozni, hát tök felesleges váltanom. Egy stabil 60fps nekem semmit se ér, vagy 90 vagy tökmindegy a reverb-nél. A 11 giga VRAM is egyelőre elégséges, a gépben meg van 32, az is elég. Szóval igazából jól elvagyok. Ha váltok, mindent cserélnem kell, semmi még a táp se elég - szóval egy fél milla szerintem alaphangon, ami azért nem kevés. És őszintén szólva a normál játékok a mostani vason is elkaristolnak, ha nem VR szimulátorról beszélünk. Igazából nálam nem is a DCS a szűk keresztmetszet, azt már sikerült élvezhetőre belőni, hanem az Xplane-11 illetve az FS2020. De amíg nincs FS2020 VR támogatás, alapvetően ez se égető gond, XP11-ben zavaró de túlélem (orthofoto meg a sok VFR épület eléggé zabálja a gépet még vulcanAPI-val is).
Én úgy tervezem megvárom a 3080 és az új AMD ryzen-eket és azok stabilizálását, aztán kitalálom mi lenne egy üdvözítő váltás, mennyibe fájna és hogy nekem az ér-e ennyit. A csere mellett szól, hogy a mostani gép öreg, tehát bármikor jöhet egy crash ami nekem gáz, mert ez munkaeszköz is. Tehát biztonsági okból se ártana frissíteni.
DE annak örülök, hogy mostmár végre van valami, amire érdemes lehet váltani. A jelenlegi intel/AMD és a 2000-res nvidia nem ütötte meg az ingerküszöböt, talán az újabb vasak végre hoznak értelmes előrelépést. -
#34928 Ja, lemaradt a szmájli. Jelenleg VR-ben DCS-nek a jó isten is kevés lenne. Bár én nem panaszkodom.. VR nélkül meg a 2080 is jól teljesít.
Egy 20-as 3080 jó választás lehet, meglátjuk mit mondanak majd a népek.
Egyébként is ez a legjobb és legkényelmesebb - megvárjuk, amíg mások szépen letesztelik a cuccot :) -
#34927 Igen, arra várok én is, hogy milyen lesz, mennyiért és mikor. De kétségtelen, hogy a GPU-ban is erősebb a 90-es, csak azt pont a játékok nem igazán használják már ki 4K-ban (tesztek alapján). -
bunny #34926 HL Alyx-ra írták pl, hogy elfogyott a 10Giga, és DCS-ben is van esélye. Viszont a 3080-ból lesz 20Gb-os verzió, kérdés mennyiért, de gyanítom olcsóbban mint a 3090 :D Szóval nekünk lehet a 20-as 3080 lesz az optimális választás. -
#34925 Én megvárnám míg a júzerek letesztelik DCS alatt. Átlag AAA játékokban 10-15%-os növekedést tudott hozni a 90-es a 80-ashoz képest amire a 80-as kevés, arra a 90-es is az lesz. VR minden maxon, Reverb-en vagy Pimax 8K-n. A DCS ősrégi spagetti kódját, FPS eséseit, a CPU magok kezelését ez sem javítja meg, ahhoz majd a Vulkan kell. -
moho79 #34924 Nekem Steam-es verzió van. Már megtaláltam hol tudom átállítani. Így ok. -
#34923 Mi az amihez a 3080-as nem lenne elég?
DCS... ?!? -
#34922 Ja, 2080-hoz képest tényleg jobb, de 3080-ashoz képest a 10-15%-os javulásért (4K-n) a dupla árat (és ki tudja mennyi lesz mire kiskeren átjön) én nagyon sokallom. Eleve a külföldi tesztekben is alig találtak olyan programot, ami 24 GB Vramot kihasználna, Blenderes és 3ds maxos rendereknél jöhet jól (munkaállomásokoz), játékra szerintem (és a külföldi tesztek szerint is) a 3090-es nagyon felesleges. Mi az amihez a 3080-as nem lenne elég? -
#34921 itt már tesztelték
elég brutál
-
gantus68 #34920 DCS Updater Utility
Ezzel könnyen válthatsz a stabil és a béta között. -
#34919 A Szíria térkép is ott van, és ezért van csak fent a gépemen. :)))
Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2020.10.02. 09:17:40 -
moho79 #34918 akkor azért nem látom -
Razor18 #34917 Alul kiválasztottad az ikonok közül az új A-10C II-t? -
#34916 Csak az Open Bétában van még. -
moho79 #34915 Egyébként hol kellene látnom játékon belül, hogy megvan a C2? Elvileg telepítve van de nem látom az új cockpitet sem :) -
feca1229 #34914 Köszi Tom!
Majd utána nézek de az egyhónap hosszú idő,
igy lesz rá alkalmam. -
#34913 Üdv. Nem tudom a forrást, de Repvez írta ezt korábban, hogy kiadás után egy hónapig lesz 10 dollár, aztán felmegy majd 20-ra. -
feca1229 #34912 Üdv!
Meddig tart az akció? Valamiért nekem nem engedi a vásárlást, lehet túlléptem a napi limitet a kártyával.