Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    #34929
    Őszintén szólva, ahogy már többször mondtam én is elvagyok a mostani configgal. A 90fps-t stabilan egy 2080TI se tudja I9-cel karöltve (teszteltük), meglátjuk a 3080-at. Ha viszont nincs stabil 90, akkor inkább legyen stabil 45 duplázva - amit viszont a mostani 1080TI is tud a 4771-es I7-tel. Szóval igazából amíg nem tudok egy bő dupla teljesítményt kihozni, hát tök felesleges váltanom. Egy stabil 60fps nekem semmit se ér, vagy 90 vagy tökmindegy a reverb-nél. A 11 giga VRAM is egyelőre elégséges, a gépben meg van 32, az is elég. Szóval igazából jól elvagyok. Ha váltok, mindent cserélnem kell, semmi még a táp se elég - szóval egy fél milla szerintem alaphangon, ami azért nem kevés. És őszintén szólva a normál játékok a mostani vason is elkaristolnak, ha nem VR szimulátorról beszélünk. Igazából nálam nem is a DCS a szűk keresztmetszet, azt már sikerült élvezhetőre belőni, hanem az Xplane-11 illetve az FS2020. De amíg nincs FS2020 VR támogatás, alapvetően ez se égető gond, XP11-ben zavaró de túlélem (orthofoto meg a sok VFR épület eléggé zabálja a gépet még vulcanAPI-val is).
    Én úgy tervezem megvárom a 3080 és az új AMD ryzen-eket és azok stabilizálását, aztán kitalálom mi lenne egy üdvözítő váltás, mennyibe fájna és hogy nekem az ér-e ennyit. A csere mellett szól, hogy a mostani gép öreg, tehát bármikor jöhet egy crash ami nekem gáz, mert ez munkaeszköz is. Tehát biztonsági okból se ártana frissíteni.
    DE annak örülök, hogy mostmár végre van valami, amire érdemes lehet váltani. A jelenlegi intel/AMD és a 2000-res nvidia nem ütötte meg az ingerküszöböt, talán az újabb vasak végre hoznak értelmes előrelépést.