Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg épp valamelyik nap láttam valahol, hogy az egér bal klikket a Control VR (vagy UI interface ?) funkciók között rá lehet definiálni egy szabad (ha van) joy vagy gázkar gombra, így legalábbis ezeket az egyszerű egérklikk funkciókat tudod használni a VR kurzorral rámutatva és a joy gombbal klikkelve is. Persze a tekerés meg a RMB továbbra is manuális marad...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.03. 16:05:59
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként csak azért kérdeztem, mert tervezek én is venni, bár ennek az új változata már tölthető aksis.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
www.smart-bus.hu
Kiderül..
www.smart-bus.hu
Ka-50
HUNter
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
"A meghajtó szintén támogatja az új Windows 10 May 2020-as frissítés, hardveresen gyorsított GPU ütemezését. Ezt külön kell bekapcsolni az operációs rendszer grafikai beállításainál, és potenciálisan javítja a rendszer teljesítményét, illetve csökkenti a késleltetést. Ugyanakkor, ha a felhasználó nem várt problémákba, vagy esetlegesen rosszabb működésbe fut, akkor érdemes inkább kikapcsolni."
Gépház/Megjelenítés (vagy Kijelző?)/ Grafikus beállítások, csúszka = BE
Sakkay: Tudom, és köszi!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.06.24. 21:33:52
Ka-50
És hát ez még ugye nem FBW, úgyhogy ráadásul kicsit mintha helikoptert vezetne az ember, folyamatosan jár minden végtagja + a trimm, ha egyenes vonalú egyenletes mozgást akar végrehajtani. Kis sebességnél olyan, mint a kelt tészta... Biztos van, akinek ez jön be, vagy csak én vagyok hozzá "lusta". De a modell az kívül belül tényleg gyönyörű.
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.24. 14:21:19
Szóval Csepel szigeti vagy környéki kolléga kerestetik.
Szerintem nem hibás, csak valamit be kéne állítanod még.
Ka-50
Vagy esetleg nincs valaki Tökölhöz közelebb, ideális esetben Reverb tulaj? Hátha valami nálam gixer, VGA, USB3 stb.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.06.23. 22:33:36
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.06.23. 20:27:37
I7 4771, 1080TI, 32GB RAM, SSD sötöbö.
Mondom mi van, és jó lenne tudni, hogy software vagy hardware hiba, és ha utóbbi akkor Reverb vagy más.
90hz-en blinkel a kép, DCS alatt kb. 2 másodpercenként, steamVR alatt mondjuk bármit nézve 3-5mp-enként, plusz előfordul hogy színes hangyák háborúja (képzaj). Windows Mixed Reality házban viszont aránylag stabil, bár ott is időnként elfeketedik de mondjuk fél percenként.
HA átváltom 60hz-re, akkor a hibák megszűnnek, a hangyákháborújának vége (tehát nem kontakt hiba), a blinkelés megszűnik.
A blinkelés szerintem a 90-60hz kapcsolgatás lehetett, de nem értem pl. miért jön elő a színes képzaj 90hz-en és miért nincs 60hz-en.
Aztán próbáltam bekapcsolni a WMR for steamVR-ban a motionReprojectionMode -ot, de az se segített, pedig itt elvileg kényszeríti hogy 45fps legyen számolva ahogy az oculus is tudja az AWR vagy mi a tökömmel. Ezt nem tudom, lehet-e valahol máshol máshogy kapcsolni.
Szóval az érdekel, hogy járt-e más is így, hogy 90hz-en katasztrófa, 60hz-en oké. És ha igen, volt-e valami megoldás (már azon felül, hogy cseréljek komplett gépet 😄)
www.pumaszallas.hu