Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    És akkor folytatás:

Állítás: "az A10 is ugyan ugy hivhatnánk EA-nak, mert még mindig nincs meg benne minden"
    Valóság: nem, az A10 8+ éve gyakorlatilag feature complete, minor javítások, upgradek érkeztek hozzá, illetve most, 10 év után egy grafikai és fm javítás ingyen. Az A-10CII meg egy későbbi szoftververziós, korszerűbb gépet modellez.

Állítás: "mert akkor mindenképp le lesz ugatva az ember, mindegy,"
    Valóság: szerintem 3an vagytok itt, akiknek valaha neki lett ugorva, és csak akkor amikor valótlanságot állítotok, ok nélkül gúnyolódtok, vagy olyan irreális elvárásokat támasztotok, ami józan paraszti ésszel végiggondolva nagyon is racionális okok miatt nincs a DCSben, vagy pedog fejlesztés alatt van. Ja és mindhármótok bevalottan nem is DCS-zik.

"Mond meg, hogy kell megadni a látszatát annak, hogy tudjam miről beszélek,"
    Például ha 3 kijavítás után legalább negyedszerre meg tudod számolni a DCS A-10 verziók számát +/- 10%os eltéréssel, vagy nem kevered össze egy 10 hónapja megjelent, EA gép intial release előtti updatejeit, egy 10 éves modul upgradejével.

" minden olyan dolgot amit beirtam az EDE oldláról szedtem információ, nem én kreáltam. a semmiből"
    Csak hogy ide már valahogy tévesen érkeztek meg, és a következtetések, amiket levonsz belőle, pláne nem helyesek.

"Akkor elmondhatnátok, hogy mik azok a részek amikkel szemben lehet különvéleménye az embernek"
    Bármivel szemben lehet különvéleményed. Ha valami olyasmit támadsz amit nem is használsz, tárgyi tévedésekkel és nyilvánvaló félreértelmezésekkel tele, akkor viszont nyilván fogod kapni az ívet, nem csak itt, máshol is.

"Nem láttam a topic leirásban, hogy csak akkor szólhatok hozzá vagy akkor lehet véleményem ha átmentem egy általatok elfogadott teszten és be kell mutatni a replapot "
    Senki nem mondta, hogy ne szólj hozzá. Én is bármikor hozzá tudok szólni bármelyik focis fórumban bármihez, más kérdés, hogy okos dolog e úgy, hogy megnézek évente 5 meccset, labdába meg 10 éve nem rúgtam. Ha hülyeséget beszélek akkor ki fognak javítani, és hát mondjuk úgy, hogy ahhoz képest az én itteni stílusom baráti kézfogásnak számítana. Itt konkrétan az történt, hogy hozzászóltál, és hiába kaptál tényszerű választ, vitted tovább a rókabőr vonalat.