Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34836
    Akkor ez csak azért lehet mert mást jelent nálam egy feature complete és mást az EA.
    A feature complett nálam azt jelenti, hogy minden dologgal rendelkezik amivel kell és márcsak a használatot akadályozó bugokat kell javitani és nem plusz dolgokat beletenni , lényegtelen , hogy az 1 vagy 10 év mulva történik.

    AZ EA meg ED esetében csak egy név, Simán lehetne azt is mondani, hogy amikor megjelent az volt a Feature complett mert minden olyan tartalmazott ami miatt ki akarták adni, és most már csak updatelnek hozzá.

    És igy ugyan azt el lehet mondani mindegyikre, az A10 is ugyan ugy hivhatnánk EA-nak, mert még mindig nincs meg benne minden.

    "Nem, nem kell hogy egyezzen a véleményünk, sőt, én támogatom ha több nézőpont jelenik meg egy topicban, jót tesz a beszélgetésnek. FELTÉVE, hogy a nézőpont olyasvalakitől jön, aki legalább a látszatát megadja, hogy tudja vagy ha más nem, érti miről beszél."

    Feltéve, ha az nem kapcsolatos a DCS-vagy ED-vel, mert akkor mindenképp le lesz ugatva az ember, mindegy, hogy az a kinézetre teljesitményre modulokra vonatkozik, ugyan ugy nekiugrottatok most is és a multban is embereknek miatta. Mond meg, hogy kell megadni a látszatát annak, hogy tudjam miről beszélek, mikor minden olyan dolgot amit beirtam az EDE oldláról szedtem információ, nem én kreáltam. a semmiből

    Akkor elmondhatnátok, hogy mik azok a részek amikkel szemben lehet különvéleménye az embernek . Esetleg mi lenne ha megismerhetné az ember a ti álláspontotok is a témában ,mert én már kétszer is kérdeztem és le is irtam a sajátomat amit már 3x érettetek félre és kiragadva a költségre és arra, hogy nem használom.

    Nem láttam a topic leirásban, hogy csak akkor szólhatok hozzá vagy akkor lehet véleményem ha átmentem egy általatok elfogadott teszten és be kell mutatni a replapot , hogy mivel mennyit repültem .
    Mert anélkül nem lehet semmit sem mondani, nem lehet más forrásból tájékozódni,