Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    Noh, most hogy Balu megpróbálta elmagyarázni, hogy mi a különbség egy Early Access modul és egy 10 éve kiadott, feature complete, ámbár mégis támogatott modul upgrade-je között, remélem felfogtad, hogy miért nem oké, a legkevésbé sem, hogy (ahogy előttem is fogalmaztak) a lelátóról kiabálod az okosat.

Igen a 21 ingyen kap.... dolgokat... Tegyük hozzá, a 21 mint modul, nálam okosabbak szerint is valamikor ott lett szétbaszva, amikor kijött hozzá az első patch release után. Azóta próbálják helyre rakni, több kevesebb sikerrel.
    Ezen kívül, amiket a 21 kap, azok csak és kizárólag azért kerülnek be, hogy a DCS jelenlegi standardjével egy szintre kerüljön. Ezeket az összes modul megkapta cirka 1 éve, szintén ingyen. ( A Gazelle talán még nem teljesen)

Nem, nem kell hogy egyezzen a véleményünk, sőt, én támogatom ha több nézőpont jelenik meg egy topicban, jót tesz a beszélgetésnek. FELTÉVE, hogy a nézőpont olyasvalakitől jön, aki legalább a látszatát megadja, hogy tudja vagy ha más nem, érti miről beszél.

Sokszor megkaptam már hogy túl nagy a pofám / arcom / tetszőleges egyéb nagyobbítani kívánt testrész, de sajnos, az indokolatlan ED / DCS ekézést sosem bírtam elviselni és ezután sem fogom, túl sok energiám van a termékben, hogy nektek jobb legyen, mintsem hogy hagyjak ilyesmit

Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2020.09.22. 10:58:04