Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34829
    Akkor kezdjük az elején.
    ugy látszik, hogy nem olvassátok el amit irok vagy csak azokat a részeket ragadjátok ki amibe bele tudtok kötni.
    Már az első hsz-ben leirtam, hogy nem baj ha nem értünk egyet csak az intelligensen személyeskedés nélkül tegyük.
    Erre te beugrasz és habó szájjal kezded el minden olyan dolgot fenhánytorgatni amit megsem említettem , de rámaggatad csak , hogy hülyének állits be.Egy szóval se emlitettem a BMS-t vagy hogy párhuzamot huztam volna közé, de te ezt is behoztad. a hsz-d kb 60% fillérbaszó hisztizésként utalsz , mikor konkrétan leirtam, hogy nem azzal van a gondom, az csak egy vonzata ami abból fakad amivel a problémám van. Meg csak akkor jöttök ide beirni valamit ha valakire rá tudtok ugrani ha az a ti véleményetekkel nem egyezik, akkor is személyeskedve a tényeket kifelejtve, hogy esetleg ahogy irod konstruktivan elmagyaráznátok a dolgokat ha már annyira jobban tudjátok.

    És ezek után ezt le irod :
    "hogy a konstruktivitásnak még csak a látszatára se adva járkálunk fikázni,"

    Mind a két hsz-ben, tárgyilagosan (semmi utalást nem téve személyekre és a játék kidolgozására) felvázoltam az én meglátásomat.
    Erre ti semmilyen ellenérvet az általános közhelyek puffogtatásán kivül nem irtatok.

    Kiváncsi lettem volna mi lett volna a kifogás ha azt irom, hogy heti több órákat játszom vele és akkor is ezt a vélemmyényt irom ?
    Nem kéne egy kalap alá venni a vártündéresekkel vérpistikékkel vagy aki tényleg nem tudja mi fán terem a dolog csak azért mert IRL dolgok miatt nem tudom használni a programot, nem azt jelenti , hogy nem vagyok naprakész vele kapcsolatban vagy a témával és, hogy nem használtam elötte vagy nincs meg pár modul ami érdekel.

    De ugy látom mintha csak ti fogalmazhatnátok meg kritikát és ha más teszi annak egyből a torkának estek.

    DE az meg sem fordul a fejetekben , hogy ezeket a kritikákat nem azért irom, mert nem ismerem el azokat a dolgokat amiket beletesznek a játékba és csak a fikázás véget, hanem mert szeretném ha jobb lenne és a közösség is egybe maradjon ne aprózódjon szét feleslegesen .

    Akkor leirom mégegyszer hátha talán eljut a megfelelő helyre és felfogják.
    A DCS összes modulja valami csodálatos modon tovább tudott működni a külöbözö verzió váltások között, de valahogy a BS-nek ezt nem sikerült megugrani, és ujra ki kellett addni a teljes modult BS2 néven, most addnak ki egy javitott verziót hozzá ingyen. de ezek után egy kis extra upraddel ujra kiadják BS3 névvel. igy ugyan az a modul majd lesz 2 féle verzióban az egyiknek szarabb lesz a kinézete és kevesebb fegyvere lesz mig a másik a fullos.
    ugyan ez a verzió lesz eljátszva most az A10C-nél is lesz egy alap verziója meg egy fullos 2 modulba csomagolva.És valahogy a külsös studiők is ingyen tudják fejleszteni évek múltán is ugyan azt a modult, sokszor szinte teljesen ujragyártva (lsd:min21), hogy nekik nincs máshonnan bevételi forrásuk, ED-vel szemben.


    igy 2 gép 4 féle verzióba lesz jelen a játékban ami azt jelenti , hogy akár a mission készitésnél is belefuthatunk olyanba, hogy a készitő egy olyan featuret, tesz bele ami az egyik vagy a másik verzios nem tud használni, ezzel kizárva a játékol. és vagy arra kényszeritve, hogy megvegye a másik mdult is vagy ahogy ti szoktátok ajánlani akkor nem kell megvenni vagy játszani vele.Arról nem is beszéélve, hogy a fejlesztés is 4 irányba kell hogy menjen a bugfixek és egyéb megoldandó problémák miatt. Meg olyan fejlesztések és rendszerek vannak excluzivan egy modulhoz kötve amit több másik is hasznosithatna.
    Gondolok itt pl a APKWS-re , az F-16/18 harrier miért nem kapja meg ? A lézer Maverick eddig is használatban volt a mostani fejelsztést ugyszintén miért nem lesz elérhető minden tipusra amin rendszeresitve van?

    Semmi gondom nem lenne ha azt mondanák, hogy akinek megvan a modul az 2-3 évente kap egy nagyobb fejlesztés minden modulra és azokért 10 dolcsit kell fizetni,akinek nincs az épp az aktuális legujabbat megveheti teljes áron,ahelyett hogy megveszek egy modult és pár featuret hozzácsapva kiadják ugyan azt mégegyszert teljes áron ,ugy hogy közben a régebbi verzió is ugyan ugy ott marad a rendszerben.
    De az EDE a jófej és le kell borulni elöttük. kicsit Stockholm szindromát érzek amikor ennyire véditek.

    Ja és Tom kezdheted huzni a szájad:
    How much will it be?

    The full version of A-10C II will be $79.99 USD and the upgrade price will be just $9.99 USD for a limited time. After 1 month from release of the A-10C II, the upgrade price will increase to $19.99 USD.

    A régebbi A-10C meg 59.99 ért ugyan ugy ott lesz a listába.

    Peace