Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Igazából én értem, hogy téged ez felhúz, és meg is értem, mert (szándékosan) sértő és lekezelő a stílus (vissza olvastam, azért alpárinak nem mondanám, az nem ilyen), mindenesetre kifejezetten STT-ben.
Magam részéről örülnék annak, hogy ha normálisan lehetne beszélgetni DCS-ről itt is, ahogy tesszük ezt sok másik, többek között pont az itteni szituációk miatt zártabb fórumban (tök jó lenne egy pörgő, teljesen nyilvános, gyakorlatilag google-el megtalálható fórum, aminek ez éppen megfelelne). Ebbe az is beletartozik, hogy ED kapja az ívet (tőlem is szokták bőven), az is, hogy a DCS számos hiányossága is folyton terítéken van, ezek mellett a dolgok mellett nyilván akkor se lehetne elmenni, ha nagyon akarnánk. Ami viszont szerintem nem része semmilyen témáról szóló semmilyen értelmes beszélgetésnek, az a pálya széléről történő folytonos bekiabálás, ugyan azon frázisok ismételgetése éveken keresztül, az, hogy a DCS-t saját bevallása szerint sem használó pár ember az itt-ott olvasott-hallott féligazságok alapján osztja a jelen fórum témáját képező szimet, mindennek megfelelően persze predesztináltan nem a valóban kritizálható vagy lényeges pontok mentén, olykor már tényleg a legelemibb logikát is felrúgva, és jellemzően kellően gúnyos/kárörvendő stílusban, mintha a világ több lenne azzal, ha a DCS szar, és mindenki hülye, aki használja. A magam részéről amúgy elég ritkán jövök fel ide, még ritkábban szólok hozzá, viszont nem tudom hogyan, lehet, hogy csak nekem nincs szerencsém, de az valahogy hót' ziher, hogy ha felnézek, akkor 10 hsz-en belül az említett "a szar se elég rossz izű" különítményből valaki éppen beleköt valamibe, amit amúgy olvasott vagy hallott valahol, vagy látta valami yt videóban és reflexszerűen kp-nek vette, csak hát jellemzően vagy már nincs is úgy, vagy sose volt úgy, vagy a jelentősége a gyakorlatban pont nulla. És innentől toxic az egész. Többen is próbáltunk elsőre meg másodjára is kellő asszertivitással hozzáállni ehhez a kérdéshez, de nem vezetett sehova, minden ment tovább a régiben, az egész vége meg az lett, hogy a DCS-s társaság általam ismert részének döntő többsége - ami ugyan nem egy reprezentatív minta, de azért nem 2 emberről van szó, és nem is 3-ról - már inkább fel se jön ide, mert semmi kedvük azzal vitatkozni, hogy "oszt mégis mire jó, szar az egész, lehúzás, semmit se tud, semmi nincsen készen, csak videózásra jó".
Ha tényszerűen nézed, jelen társalgás is úgy indult, hogy a fejlesztő 10 év után még mindig ingyen támogatást nyújt egy szoftvermodulhoz, nem csak használható állapotban tartja, hanem konkrétan fejleszti, jobbá teszi azt, hogy 1 évtizeddel később is színvonalon maradjon és e mellett elérhetővé tesz egy még nagyobb upgradet bagóért - és akkor erre jött a lelátóról, hogy hányadik bőr lehúzása, majd a "ha jól értem" után a bizonyosság, hogy nem, egyáltalán nem érti jól. Úgyhogy bocsásd meg nekem, ha itt az én arcom is elkezd megnőni, és a "jdam nélkül tégla az egésznél" már marhára pikírt vagyok.