Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    #34813
    Az alapvető probléma azzal van, hogy úgy alkotsz véleményt, hogy valójában nem használod a terméket, ennek megfelelően pedig a véleményed annyira fals, és annyira távol áll a valóságtól és a realitásoktól, ráadásul kellően pikírt stílusban adod elő (2. 3. bőr lehúzása ugye), hogy az elég könnyen kinyitja a bicskát azoknak a zsebében akik viszont valamennyire tényleg belelátnak a DCS berkeibe, hát még azokéban, akik komoly munkaórákat is raknak abba, just for community, hogy jobb legyen - szóval ezek után a személyeskedésen én nem csodálkoznék, sőt, hogy őszinte legyek, egy kicsit keveslem is. Vagy nem látogatja a DCS közösség eléggé ezt a fórumot, vagy sokkal kulturáltabb társaságról van szó, mint sok más játék esetében, ahol a hasonlóan kitartó hosszú éves nem-is-játszom-vele-de-olvastam-róla fogalmatlan fikázást sokkal vehemensebben honorálják. De tényleg, tisztán látszik a hozzászólásaidból, hogy a híreket olvasgatva mennyire nem látod át az egészet... vagy ha igen, akkor direkt csavarsz ki mindent, ami meg már inkább szánalmas kategória.

    De akkor mégegyszer: az A-10C egy 10 éves modul, amit annak idején teljes áron olyan 40 dollár körül lehetett megvásárolni, de számtalan akcióban elérhető volt ennek cirka a feléért, vagy a DVD-s változatok esetében akár annál is olcsóbban. Teljesen irreális és a közgazdasági-üzleti érzékedről is elég lesújtó képet festő hozzáállás egy for-profit fejlesztőtől elvárni, hogy egy adott szoftverhez 10 év után nyújtson ingyen bármilyen támogatást, fejlesztést, plusz featureöket. Ilyet egyetlen játékszoftver fejlesztője sem csinál, mert ez egyszerűen nem finanszírozható, nem tartható fent, csak ha valami egyéb nyalánksággal kombinálod, például a pay-to-win koncepcióval, vagy ha a skineket is pénzért árulod. CSAKHOGY ED-től mégis megkapod mindezt a támogatást, mindenféle rejtett kötelező költség nélkül. Ha csak egy pillantást vetsz a 2010 körüli meg a mai screenshotokra, akkor világosan látszik, hogy gyakorlatilag nem ugyan arról a játékról van szó, hogy az AI unitok listáját, a sokszor updatelt editort, vagy még vagy 150 másik, modul független és for free upgradet ne is említsem. Aki annak idején megvette az A-10-et, az a mai napig tudta, és a jövőben is fogja tudni használni, az original X0 dollárért miközben a gépet körbevevő környezet folyamatosan fejlődött, és mindezért egyetlen fillért sem kellett kiadni, ráadásul mindezt úgy, hogy most még INGYEN kapsz updatelt pilótafülkét, korrigált FM-et, ajiba. Továbbra sem kényszerít senki semmire, nem kell egy centet se fizetned, pusztán egy lehetőséget kapsz, hogy 10 egész dollárért megvegyél egy még jobban upgradelt verziójú gépet. HA AKAROD. Ha nem akarod, nem kell. Akkor repkedsz tovább egy korábbi A-10 verziót modellező modullal. És ha már az elveknél tartunk, felnőtt embereknél az elv az az, hogy 10 dolláron hisztizni fillérbaszó mentalitás (2 darab olcsó menzás ebéd vagy 2 doboz cigi áráról beszélgetünk ugye, de képes vagy ezen gúnyolódni úgy, hogy senki nem kényszerítene semmire akkor se ha játszanál a DCS-vel, de hát ugye nem is teszed...). Amit te csinálsz az olyan, mint odamenni egy céghez, és lebaszni, hogy mi a szarnak ad ki új terméket, ha te már egyszer megvettél tőle egy régebbit... Ha te úgy gondoltad, hogy egyszer kifizeted az A-10-et, és onnantól neked life-time supportod van a típusra, mert hát te már egyszer megvetted, és innentől minden egyes újítás, javítás, feature jár ingyen forever, és minden újra-kiadás azt jelenti, hogy neked ugyan azt adják el újra, ás újabb bőrt nyúznak le rólad, akkor nagyon, de nagyon el vagy tévedve valóság ügyileg. Esetleg menj már oda az Activision-höz, és dobd be, hogy mi a pöcsöm ez az MW Remastered, vagy az EA-hez, hogy hogyan képzelik, hogy újabb bőrt nyúznak le a C&C-ről, te már '95-ben megvetted, ne adják el ugyan azt még egyszer.

    Az F-16 egy jelenleg Early Access státuszban lévő modul, ami ennek megfelelően nem érte el még az eredeti release állapotát sem. Analógiát rakni az apránként érkező képességei, meg a 10 éve kvázi feature-ready állapotban megjelent A-10 upgradelése közé az valami elképesztő tájékozatlanságról és ostobaságról tesz tanúbizonyságot - annyira, hogy erős a gyanúm, hogy valójában nem erről van szó, hanem valami isten tudja honnan eredő zsigeri ellenérzésről, ami miatt folyamatos kényszert érzel, hogy valahogy valamibe bele tudjál kötni. Szóval nem, nem lesz egyelőre F-16 II, meg semmilyen egyéb F-16 modul, és ha ennyire nem érted a koncepciót, akkor vagy próbálj meg kicsit óvatosabban fikázódni, vagy ne csodálkozz, ha lebohócoznak - főleg azért ne, mert ez nem egy személyeskedő jelző lesz, hanem egy tényszerű rámutatás.

    És mielőtt elkezdődne a fanboyozás, továbbra sem arról van szó, hogy ne lehetne ED-t kritizálni, vagy épp kutyázni, vagy ne lenne a DCS-nek számtalan hibája, hiányossága. De az azért elég meredek, hogy amikor ED gyakorlatilag a teljes DCS közösség konszenzusa szerint jófej, ti akkor is képesek vagytok faszkodni.