Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • gantus68
  #34713
  1. Érdemes elsőre letörölni a modult, majd újra felrakni, és/vagy javítani a dcs-t, ha csak egy géppel van gond.

  2. A ram-od egyértelműen kevés a komplex map-okhoz, min.24, de inkább 32 kell a folyamatos futtatáshoz. Ennek minden modulra igaznak kell(ene) lennie. Ram-ot mindenképpen bővíts, ha tudsz.
  3. Vga ramod is kevés, min. 8 kell, próbáld meg levenni a részletességet a minimumra, ha megjavul, akkor kifutottál a 6gb-ból. Utána tudsz találni egy megfelelő beállítást, vagy vga csere.

  4. Az általad leírt jelenséget okozhatja throttling is, mind cpu, mind gpu oldalon! Ráadásul ED fóruma tele van az usb eszközök által okozott laggokról és egyéb okokról:Game Performance
  Utoljára szerkesztette: gantus68, 2020.08.30. 10:12:17