Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • molnibalage83
  #34624
  Pont ez lenne a lényege. Anno a Falcon 4.0-nál repültem butított elektronikával és úgy is fantasztikus érzés volt, hogy maradandó következménye van a tettednek.

  Hatalmasat dob az élményen az, hogy hiába nem HC a cucc, de nem agyatlan lövölde lesz ettől az egész.

  Ez nem unlimited ammo lesz. Az avionika lesz egyszerűbb és a fegyverek ebben sanszosan balanszolva és nem modellezve lesznek. Ez nem Ace Combat. Pont erről szólt a podcast interjú...

  A Falcon 4.0 is közel árkád szintre volt anno butítható, de akkor is maradta din. hadjárat, mint közeg. Ez lenne MAC, csak XXI. századi formában és nem arkád szint. A HC és árkád között.
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.08.11. 16:56:57