Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34623
    Majd meglátjuk, hogy lesz e egyáltalán belöle valami, ha 2018 óta jegelték a dolgot akkor biztos, hogy valamit alapjaiban változtattak az elgondoláson.

    DE én akkor is azon vagyok , hogy ha minden amit ede eddig elmondott a din hadjáratról az eléggé overkill lenne egy vérpistikés lövöldéhez, mint ahogy mondták egy komplett RTS engine-t akarnak alápakolni ami az utánpótlástol kezdve minden egyebet generál hozzá és később akár még egy moralis rész is befolyásolhatja majd az elérhető egységeket vagy épp a bevethetőséget.

    Ez sztem senkit nem érdekelne egy olyan játékban ahol vérpistike felmegy 10 percre ,hogy mindenféle szabály nélkül löjjön mindenre unlimited ammoval amig le nem lövik és ezt ujra és ujra eljátsza amig meg nem unja arra a napra.