Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34620
    sztem nem, mivel ahogy eddig alakulnak a dolgok a din hadjárat is külön modulként lehet majd megvenni , nem pedig az ingyenes DCS word része lesz. igy sztem nem adják oda a butitott verziónak.
    meg ott hogy egyezteted össze a butitott gépeket és ha a földi egységek meg nem lesznek butitva, ahhoz eléggé bele kellene nyulni, hogy ne anyázás legyen a része annak aki mondjuk billentyüzettel akarja tolni.

    Egy wártündérbe sincs semmi ilyen söt még talán mission sincs, ott kb mint egy death match van mindenki lő mindenkit és mindet alapon kill /death számok alapján rangsorolva , nem az a cél hogy teljesitsd a küldetést élve