Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • repvez
  #34618
  nem tudom, hogy mi a céljük ED-nek, de vagy az van, ahogy a interjuban is mondták, hogy a vártündér és a DCS közé pozicionálják és egy free to play üzleti modellben kiadják.
  Vagy megcsinálják ezzel a motorral és kiadják mint egy sima játékot és jóvan az úgy felkiáltással csak a nagyob nagy bugokat javitják és eleresztik a kezét , hogy amig megy addig megy cimszóval .

  A 3. variáció amit el tudok képzelni, hogy már az uj Vulkan motort eleve ugy csinálják, hogy könnyen lehessen benne ezt a lebutitott verziót is megcsinálni és akkor egy verzóval viszik a 2 játékot mindig bövitve az ujonnan megjelenő modulok butitott verziójával .

  DE azt , hogy a két tábort összeeresztenék a dimamikus kampány alatt vagy multiba azt kizártnak tartom.