Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    #34610
    Hát... még semmi sem 100%, de talán az év vége felé lesz annyi gempa, hogy a mostani, ócskavas :D gépemet lecserélem valamivel jobbra.
    És szerintem nekiadom ezt a Daninak. Az unokámnak. Most voltak itthon, és qrvára élvezte a helikopterezést. Olyan 1-1.5 óra után már tök jól ment neki. Szóval ha összejön, akkor azt hiszem megörökli tőlem a gépet is meg a Reverbet is. Amúgy nem tudom mi történt, de 1-2 hete mintha sokkal jobban futna a gém... persze lehet csak placebo :D