Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34513
    teljesen egyetértek, foleg ha csak a 2d részt nézzük. Mert azt el kell ismerni, hogy ahhoz lképest, hogy mennyire optimalizálatlan a DCS és milyen részletekkel dolgozik ez régi motorral ahhoz képest elég jol mozgatja a dolgokat . És látvány terén is néha már már moziszerü valos látványt nyujt.
    Egy 4-5 éves gépen is játszató fps-t produkál. a játszhatót itt 30+ra értem, mert nem egy FPS ahol 1-2 képfrissítés dönt egy meccs győzteséről.
    persze a minél több annál jobb .

    A glichek terén nekem a legfájóbb pont, az pont a fények. mert mig a nap elég szép látványt varázsol, addig a mesterséges fényforrások nem igazán hozzák a szintet. a helyzetjelző fények egy kicsit távolabbról egy nagy pingpong labdaként látszódnak a vezérsíkokon. a leszálló fénycsova még nappal is látszik a betonon, a mayak fények meg kb 20mes körzetben mindent pirosra festenek
    Illetve a szárnyvégi kondenzcsík meg szinte nonstop jelen van függetlenül, hogy milyen az idő