Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    #34508
    Ez a vicces része egyébként, a srác egy nem is igazán ismert youtuber, az a BMS-DCS videó előtt pár százas megtekintései voltak, amit itt a video elején mond is, hogy az 1700-as megtekintés (ami azóta jóval több már), az mennyire hatalmas nézettség volt a csatornáján akkor. Tehát egy alig ismert youtuber, 1700-as nézettségnél járó videóját, amiben csak szépen egymás mellé teszi a BMS-t és a DCS-t, hogy miért repkednek manapság még egyáltalán BMS-el, azt a videót az ED CEO-ja ül le kommentelni, elmagyarázni, hogy miken dolgoznak, és miben lesz sokkal jobb a DCS, ha elkészülnek a fejlesztésekkel... Még csak nem is a PR-os csaj vagy 9L ír, hanem a nagyfőnök maga Vagy qrva sok ideje van ilyenekkel foglalkozni, vagy a múltkori youtuber lázadás óta a yt extra figyelmet kap, az is lehet, hogy csak keresik az utódokat.
    Mondjuk árnyalja a képet, hogy a DCS-es fb csoport szerint ez a Samurai gyerek is lelkesen cenzúrázza a kommenteket, ha valaki leírja, hogy nem kellene mindent azonnal elhinnie ED-nek, az a komment rövid időn belül törölve lesz, de hát ilyen ez a biznisz (úgy látszik ED még mindig nem tanulta meg, hogy ha a kritikus hangokat elfojtják, azok találnak másik platformot, és ott már nem valszeg lesznek annyira diplomatikusak sem mint elsőre lennének. Nem baj, Nick majd megy megint redditre ígérgetni és minden rendben lesz).