Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #34495
    Az a baj, hogy a hardver és a softver vonal nincs összehangolva. illetve eléggé erős az erősebb lobbi érdek.
    Mert hiába vannak 1x nél több magos CPU-k, ha a szoftver még mindig csak max 4et használ ki azt is a gyorsabb maggal részesiti elönybe.
    A lobbival, meg hátráltatjk az innovativ megoldások elterjedését.
    Az AMD már milyen régen megcsinálta az x4 x6 os CPU-kat amikor az intel mégcsak 1 vagy két magon bohóckodott, de erőfölény miatt öket támogatták .
    Ugyan ez látszik VGA vonalon is, az AMD technikai fölényben van, hiszen ök már a 2. generációt hozzák ki a 7nm es szériábol, miközben az Nvidia, mégcsak a 10nél tart és még sorolhatnánk, hogy softveres oldalon is mennyi dolgot fejlesztettek ami végül, nem terjhedt el az nvidia és inteles befolyásolés miatt.

    Itt van most a softveres raytracing, sokkal gyorsabban kevesebb erőforrásbol alig észrevehető különbséggel csinéálja ugyan azt amit az NV erőből hardveresen fele FPS árán.