Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    nekem csak AMD procis gépeim voltak, most van elöször I7 alapu gépem. én eddig egyiknél sem vetttem észre semmi gondot.
    Rendszeresen olvasom, hogy szar a driver az AMD-nek, nálam sose volt probléma vele, minden ment ahogy kell.
    Lehet bennem van a hiba, de engem nem az érdekelt, hogy hány FPS-em van a játékban hanem , hogy menjen, ha ehhez viszább kellett venni valamilyen opciot akkor megtettem és nem gépet cseréltem . az már csak akkor volt amikor végkép válalhatatlan volt a játék.

Viszont azt tudom, hogy az AMD oldaláról mindig ott voltak az okos és hatékony megoldások, de az INTEL ÉS NVidia erőfölényben nem hagyta érvényesülni és inkább erőböl mint ésszel taktikát preferálta .
    Ezért tartunk még mindig ott közel 10 év után is , hogy az egy szálu magasabb orajellel jobb vagy mint a több maggal.

Tehát sztem ha költséghatékonyan akarsz gépet fejleszteni akkor AMD a jó választás, ha meg az számit, hogy a 90 helyett 95 fpsed legyen akkor intel.
    Mellékesen az AMD-nél legalább 3-4 generációs CPU-t tudsz ugyan abba a lapba tenni, mig az intelnél max 2-t