Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Vagy még létezik a bug.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.04.21. 18:07:17
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Roodie76, 2020.04.21. 17:59:39
Valahogy lehet stabilizálni vízszintes állásba?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.04.21. 17:59:21
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.04.21. 17:43:19
Ka-50
Ha jobb alt+j-vel kiszállok a gépből, majd vissza, jó lesz.
Csak úgy érzem ez nem megoldás.
Valakinél jelentkezett ez a probléma?
Próbáltam képet beszúrni, de nem megy el valamiért.
F/A-18
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.04.21. 16:33:36
Ka-50
Isten nem bottal, hanem VMware.
A rafale-ból való katapultálás baleset vizsgálati jegyzőkönyve. Érdekes, hogy az itthoni esetekről nem nagyon lehet találni részleteket a légügyi hivatal oldalán. vagy csak rosszul keresem.
persze szuper ez a ingyen honap. le a kalappal, el is szaladtam gyorsan venni egy uj ssd t, mert igy mar nem fert el a masikon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/stable/2.5.5.41371.1/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.04.18. 08:03:25
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/changelog/stable/2.5.5.41371.1/
Komoylan leborulok nagyságuk előtt!!!!! :D :D
Na asszem újra előveszem a DCS-t
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.04.17. 18:56:53
GOOBY, pls
The global spread of COVID-19 is affecting every single one of us. We are a people-first company, and we believe that technology can change lives and give hope. To study the virus, protect the vulnerable and beat this thing requires that we all play a part. We want to update you about what we’re doing.
Last month we gave the opportunity for all to try and test our products for a two day period at a time. This was well received and a total of over 200 thousand modules and trials were downloaded during this free event.
In view of last months response, we are pleased to announce our upcoming Free For All event, starting April 19th, where you are welcome to try any and all our products (except campaigns) for free and without limitation for one month. This unlimited access to all our suite of products, including our top fighter jets, such as the F-16C, F/A-18C and A-10C Warthog will help take your mind off things for a while, giving you the opportunity to try something new, and to own it for 50% or less than the normal price.*
We know that this is a small contribution to your personal lives but we hope that you will take full advantage of the offer and help the time fly by. In addition to this, we will be donating 10% of our net turnover generated during the event to Children First, a foundation that we have become very involved with for the past few years. This organisation supports the work of an amazing Dr Stefano Scaringella, a Capucin Priest and surgeon who has dedicated the past 40 years of his life to saving children and to promoting health in Madagascar, one of the poorest nations in the world. Please check this out, they too are hit badly and need all the help in the world: www.childrenfirst.fund
Thank you for your passion and support and stay safe.
Yours sincerely,
The Eagle Dynamics Team
Csak azért hadrendbe állítani 45 db SH-t, hogy B61-et hordozzon, amit soha nem használ élesben (ha igen, akkor nagy baj lenne) elég nagy marhaság. Főleg, ha használni kéne, akkor annak esélye, hogy el is jut oda, ahova szánják csekély...
Az, hogy a T1-es EF-eket cserélni kell, az sem új. Különösen, hogy részénél elcseszték a gyártást és sok gép élettartama. Lásd itt és a hírben szereplő linken. Csak önmagában az egész program szégyene az, hogy alig 20 éves gépeket cserélnek le. Mintha a jekik legyártották volna az F-15C flottát, majd a felét kidobják az F-15E miatt.
Ez a hír is az "alapos megfontolást" támasztja alá. Döntenek, ahogy a politikai szél fúj. Arról, hogy reptessék is őket, arról szó nincs. Vagy komoly koncepcióról. A Légierő főparancsnoka F-35-ben gondolkodott. Ezért a gondolkodásért kirúgta a politika.
Idióták ezek a németek. A hadiipari beszerzéseik és üzemeltetésük pont olyan fostaliga, mint az energia politikájuk. Közröhej.
"April-May 2020" van...
DCS World roadmap update
Sőt, ha a következő 2 hétben nem tudják kijavítani a netcode-ot akkor valszeg kiadják Single Player-nek:
Kate post 290
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2020.04.16. 08:26:25
Ka-50
A német EF flotta hadrafoghatósága 30-40% táján van...
Erre vesznek még EF-et és még másik új típust csak azért, hogy legyen B61 képessége...
...amit, ha el kéne vinni oda, ahova szánják sok sansza nincs.
Jó lenne érvekkel dolgozni....
már verik a fejüket a falba.
Agyrém. És ez az ország Európa gazdasági motorja állítólag...
Meg gyorsan 90 Eurofighter-t is, hogy a szakszervezetek se berzenkedjenek annyira...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.04.14. 22:48:50
Nekem abban az időben egy Matrox G400-as kártyám volt. Tudta (talán elsőként?) az Environment Mapped Bump Mappingot és amelyik játék támogatta (nem volt sok) az qrva jól nézett ki a karin, ami egyébként nem volt egy kapkodó idegbeteg...
Nos ez támogatta, és rohadt jó volt :)
F-18 radar locked gunsight csak nekem lő durván a cél elé?
Kösz
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én évekig heliztem vele, bár az mfg tényleg fényévekkel jobb. :)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Akkor esetleg egy 2080 super is jó lehet? Mert a TI már azon a határon van, amit nem fizetnék érte. :)