Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    #3444
    Az egész koncepció most úgy néz ki hogy van a Core program a DCS World, ebben tulképp minden benne van ami ahhoz kell hogy a program fusson, lásd Su-25T.

    Ehhez készülnek a modulok mint pl a BS vagy az A-10C amik megukban semmmire nem jó kabin modellt és egyéb specifikus dolgokat tartalmaznak. Pl.: Combined Arms csak 35 mega.
    A hibák javítását meg az határozza meg mi okozza, ha a modul a hibás az kap javítást ha a core akkor az, szerintem ez logikus is így.

    A-10C kül pedig akkor szűnt meg létezni amikor kijött a DCS World