Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #3432
    Én meg most teszteltem a Rep. hordozókat az új F-18C-vel.
    A Hornet fizikális beállításai katasztrófálisak: nem ott vannak a kerekek ahova számol (ez elárul mindent), nem jó helyen van a páralevállás, utánégető, fékezőhorog - még mindig nincs utántöltő szonda, pedig állítólag ezen dolgoznak. A repmodell elmegy de vannak hibák: túl magas az alapjárat, ezen kívül kicsi a légellállás - nem akar lassulni. Az oldalkormány nagyon jó a két vezérsíkkal, csak a rudder animáció leírás még mindig fordított a DDL-ben - pont ellenkezően tér ki.
    Hajóor irányba áll a gép az "U" lenyomása után -ez is xar volt eddig, és működnek a gázsugár terelő lapok a fedélzeten (Vinson). Jó hír, hogy van katapult effekt. No nem a gőz, de miután full gázt ad az ember utána van gyorsulás rendesen. Viszont a gép még mindig nincs a fedélzeten rögzítve - a hajó a rep.géptől függetlenül billeg - ha erős a szél a rep. hol belesüllyed a fedélzetbe, hol fölötte lebeg és csúszkál jobbra-balra, előre-hátra-
    A hajó ütközési modellje viszont a régi xar: ha nem pont a drótkötelekre érkezik az ember, akkor szinte biztos, hogy keresztül megy a hajón és a hajó belsejében csobban a madár :D Szóval szerintem lesz új hordozó is FC3-hoz. kb egy hónapja láttam az orosz fórumon egy nagyon komoly EDe modellt, de most nem találom: valaki tud linket ?