Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Razor18 #34024 Te tudod, mi hogy jó neked, de akkor már:
EAC = Refueling probe
RDR ALTIM = eddig még semmi (majd megnézem az azonos funkciót rá tudom-e tenni)
AUTOPILOT = Master Caution Warning silencer
LASTE = Hook (fel, le, semleges állás)
LANDING GEAR WARNING = Gear toggle
Left throttle button = ATC
Mini stick = TDC (incl. Depress) (tudom, hogy elég szar, de azért tudom használni némi axis tuninggal, upgrade megrendelve)
4-way index finger switch : fel-le = Antenna elevation, jobb-bal = chaff-flare
4-way comms = switch COMMS1, 2, 3 switch, felfelé TS PTT
Air brake = azonos
Boat switch = még üres
China hat = back = Cage/Uncage, fwd = HARM SEQ/RAID/FOV
Joystick értelemszerű
4way POV hat = trimm
"TMS" switch = SCS switch
4way castle switch: jobbra = SCS depress, balra = TDC depress (alternatív, a TDC slew elég érzékeny)
Right side index finger button = HMD blank
Modifier nem is kell, se target. Oszt megyen !
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.05.08. 21:30:25