Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    #33973
    Nincs e.a. időlimit Steamen, viszont van olyan megkötés, hogy feature-complete -nek kell lennie, ha ki akarják szedni belőle, és itt épp ezzel van a gond, mert az e.a. státuszból való kiszedés (szándéka) mellé egy szép hosszú listát mellékeltek is ED-ék, hogy milyen fícsörök jönnének majd utána, 2021-ben. Ez már sokaknak nem tetszik, egyrészt becsapás azokkal szemben akik később vennének "kész" modult, hogy hopp, mégsincs kész, de attól is tök jogosan félnek, hogy ezek prioritása menne a béka segge alá, és kb sosem lennének készen. Ennél jóval kisebb, de szintén anyázás van abból, hogy a 16-os fejlesztéssel gyakorlatilag leálltak 2020-ban, pedig Viper e.a. kezdetén nem erről volt szó (párhuzamos fejlesztés külön programozókkal, sokkal gyorsabban haladnak majd mint a Hornet, sok rendszer csereszabatos, stb). A supercarrier modullal is sok a gond, elővétel már (természetesen) megy, a kiadási dátumot viszont skippelték, a PR-os csaj azt írta, hogy a multiplayer miatt nem adják ki, mert ott laggol és csúszkálnak a gépek a fedélzeten, de ez eléggé kamu, mert offline is ezt csinálja, ráadásul ez is egy qrva régi bug, aminek nem a tervezett kiadás előtti napon kellett volna kiderülnie. Úgyhogy SC bizonytalan időre elhalasztva. Mindezeket tetézi, hogy sem Nick, sem Wags nem tud felelősen nyilatkozni, pl Nick "2020-ban minden e.a. kijön beta-ból" posztja biztos sok lájkot kapott ott helyben, de ez qrvára visszaüt, ha utána kiderül, hogy gyakorlatilag egyetlen e.a. modul sem fog kijönni 2020-ban, nem hogy az összes, sőt újabb e.a. modulok jönnek a meglévők mellé.

    Nem tudom, hogy ennek mennyi alapja van, redditen olvastam olyan pletykát, hogy Heatblur kezd saját szimulátor fejlesztésbe, amit Cobra annyival intézett el, hogy vannak hullámvölgyek, de alapvetően ők nagyon jól megvannak ED-vel, majd ha befejezik a Tomcatot és a Viggent, akkor kezdjünk kérdezősködni ilyesmikről. Hoppá. Plusz később írta valaki, hogy HB az amerikai légierővel kötött valamilyen Milsimes szerződést, amit épp ED elől happoltak el. Ebben persze rengeteg spekuláció és változó lehet, de érdemes lesz odafigyelni, hogy hova fejlődik a dolog.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.05.04. 13:28:50