Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A FB oldal is olyan mintha egy csodagyógyszer weblapját nézném, csak a pozitiv és gratuláló hsz-k vannak, egy sincs aki egy kicsit is megkérdőjelezné, hogy ezt hogy fogják megcsinálni, meg , hogy esett a választás erre a szigetre vagy hasonlók.
A mi-24-es is elvileg ebben az évbe kijön, de még ennél a kabinfotónál többet nem mutattak belőle.
A MAC-ről épp tegnap néztem a csikket 2018 öszére volt a kiadás dátuma. Oroszországban ezek szerint nem ugyan azt a naptárt használják, ez megmagyarázná a késéseket.
Kiváncsi leszek a 2-2 verziós KA50 és A10 hogyan fér meg egymással, vagy a régebbi kuka ? a szu25ösök mikor kapnak ráncfelvarrást?
news letter
Balázs? el is szoktad olvasni a cikkeket vagy csak írsz valamit ? minden gépről ami megjelenik idén leirták egy kis bekezdésben csak lejjebb kéne görgetni
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.01.03. 18:52:03
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://www.facebook.com/notes/dcs-world-by-eagle-dynamics/introducing-a-new-free-map-to-dcs-world-the-marianas/10162995500445341/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.03. 16:52:56
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Természetesen nem akarok megtéríteni senkit ;) mert kicsit valóban drága a virpil, de.. egyszer kell megvenni és nem kell vele mókolni.
Én zömmel helikopterezek és a TM még a 10 centis extensionnal sem volt valami egyszerű. Főleg miután már muszáj lett volna megcsinálni a videón látható monyákot.
Nekem idén valamikor egy tervezett projectem lesz, mégpedig a gázkar cseréje. A-10-hez fantasztikus, ez vitathatatlan. De máshoz már elég kevés - nekem.
Ettől függetlenül nem tartom szarnak, sőt!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Hozzáteszem hogy nekem tetszik a TM, én nem érzem hogy gond lenne a mozgatással, persze meg kell ragadni az biztos. Nekem ami bajom van vele az egyrészt amit írtam, a throttle alapon lévő kapcsolók, a markolattal pedig az, hogy csupasz kézzel nagy, mivel a pilóták kesztyűben használják. Nekem úgy lenne kényelmes ha a kéztámasz feljebb lenne egy ujjnyival. Én ott beáldoztam volna az 1:1 arányt, aránylag kevés fotelpilóta repül kesztyűben :D
Szóval ár-értékben a TM warthog, de ha pénz nem számít és van véletlen készletük akkor tuti virpil.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.03. 10:00:24
Ka-50
Pedál? Mintha az is tetszett volna..
Rácsavarod a Warthogot simán az alapra, majd le kell tölteni az ő saját virpil progijukat és ott kell beállítani mindent. Kicsit bonyolult elsőre, át kellett nyálaznom a fórumot hogy mit kell csinálni mert nekem nem igazán volt egyértelmű.
De nem egy nagy valami, egyszer megcsinálod azt hali, utána működik tökéletesen.
Ahogy Leon is, én is a gyenge rugót használom közép nélkül, baromi jó így repülni mindennel.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.02. 20:18:11
GOOBY, pls
Simán plug and play, még TM WH grippel is?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.01.02. 19:26:57
Egészen finom mozgásokat lehet vele csinálni.. majdhogynem gyerekjáték ezzel helikopterezni. Én a gyenge rugót és aa középrehúzás nélküli cuccot használom.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.01.02. 18:28:11
A mai agyammal én sem venném meg! A gázkart használom, de a joy alap félre van dobva. Nem lenne rossz ez sem, de csak akkor, ha az ember monyákol vele. A virpil viszont fantasztikus!
nekem van mindkettő. Jó a T16000, de azért a Warthog más kategória, van rajra kismillió gomb és ez nagy segítség. Plusz még ott a dupla gázkar, tekerőkkel, szinte el is felejtheted a billentyűzetet. Viszont hátránya is van, ugyan az a fos rugós gimball mechanikája van mint kb. minden alap joynak, szóval középállásban nehéz vele finom mozdulatokkal repülni.
Én lecseréltem egy Virpil alapra amiben teljesen más a mechanika, és így ég és föld a különbség.
Én azt mondom ha ki tudsz fogni jó áron egy teljes szettet akkor vedd meg, viszont újat teljes áron nem vennék.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.02. 16:33:40
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Roodie76, 2020.01.02. 13:43:54
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Ka-50
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.12.29. 13:20:47
Eagle pl. csinálna open hétvégét évente egyet akkor az ember kipróbálhatná pl. az új madarakat, és esetleg ha bejön neki rögtön meg is venné. Így meg csak videók alapján vacillál, hogy akar-e több mint 20 rugót kiadni egy repülőért ami aztán lehet nem is tetszik.
Storno, találtam csak a készítő nem kapcsolta az F-14-hez ...
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.12.28. 20:58:04
Csak az én gépem benne, meg pár statikus célpont a legközelebb eső, nevenincs repteren. A gépem orra és a TGP mégcsak nem is arra néz.
Éppen a jobboldali motor inditás után vagyok, a flir nincs még standby-ban sem. Felkapcsolom az AMPCD-t és mit látok ? Ezt látom :)
Kép
[url=https://www.facebook.com/heatblur/?__tn__=kC-R&eid=ARCcq_7oA1mu9i7YBQYc4fRsREfUkxsZwUI61VCgKN2lCyd_WhHq_IV23c4dwnJh2RBMNbqfYSUWcWYe&hc_ref=ARQ-jxCxM-I0uMby0MZUr45JqQJNkPhhx33D_eistSxKRRMgfE0k0zJ1ZI4Gx0LYM4E&fref=nf&__xts__<0>0>=68.ARB3VjxIp6JQOZyZO7Rl5oy3sRRq3a2LkJk2AjdvVLyMLJ6YSRvwY9kAB8JgXRE2TdJsWEQfxTX984fa4dDZC9B8uQLRWrQGL5-FU6sSZKvTXjkKtDjaptsKm0uzI_Ge_Xfccp2Sk41N7h3cPIRU4dIU6DJlYeSKixabL7Un5eQAzl8S0ZxoTxgbhNABQF5wOnHit0ZepocWAEPTCZHbPc-0SEd11h9h7mgHsTWGhVJBaC7qPUoo4K1YSDGu84QPyeg_JymZ1lXAMz-UcF6z-K6Z08k-SVzCc2niUQ8CdBejxofpIAOJSoW3J84NiBS7PXAzj--SPRML3fkXqZgbAJ7XLA]heatblur [/url]
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.12.27. 17:08:28
Én már csak egy - UH-1 LZ nevű modot nem találok, a többi megvan. Enélkül viszont a "példa" miz nem indul el.
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2019.12.26. 20:32:14
Ha DCS-ben, akkor nézd meg a billentyűzet hozzárendelésedet, görgesd végig a Track IR oszlopot figyelve. Az update-ek elég nagy rendszerességgel át szokták rendezni (esetleg gyári defaultba visszaállítani) a billentyűzet kiosztást.
Ha a Track IR teszt képernyőn akkor próbálgasd az opciókat és tengelyeket kiiktatni, jobbat nem tudok...