Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Nem is értem, hogy hogyan gondolják, hogy egy repszimet vagy bármilyen komolyabb játékot konzollal kell játszani és az az elsődleges és a PC-n megszokott kontrollerek csak a másodlagosak.
    Hogy gondolják, hogy egy olyan komplex rendszert mint egy repülögép, majd azzal a pár gombbal ami a konzolon van majd elvégzik márha nem árkád stilust akarnak. Látszik a COD-os siránkozásokból is, hogy a konzolosoknak sir a szája, mert a bill+egér kombóval messze jobban pontosabban és gyorsabban lehet célozni, mint a konzollal, az auto aim meg akár csalásnak is vehetjük

Azt sem értettem már régebben, hogy miért nem próbálták meg a winben azt a korlátozást fel/megoldani, hogy egy beviteli eszköz csak 4 tengelyt és 32 gombot tudjon csak kezelni.Tudták nagyon jól, hogy az FSX-re és egyéb repszimekre meg ide vehetjuk bármilyen autó vagy ürszimet, felhasználók nem kis csoportja próbál meg cockpitokat vagy saját vezérlőt kreálni hozzá. ha ezt a korlátozást megszüntetnék, sokkal könnyebb lenne mindenki dolga.

Ha az FS2020 tényleg ilyen lesz akkor sztem a kiadás után lehet, hogy kiadnak majd egy SP1et hozzá ami erre megy rá, különben sok felhasználót elveszitenek.