Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Erdogan2
    Sziasztok, szép napot kívánok. Egy kis gondom akadt.
    Hotas warthogot használok dcs bs 2 steam es verzio.

A gond úgy fest hogy csak tréning és mission mode ban tudom a shkval slew funkciót használni.
    Instant action, campaign, es edited mission közbe a slew nem működik es latok egy piros karikát is a zöld kör körül, ami mission es tréningbe nincs ott.
    Simulation mode ba van a beállítás. Pipálva van, h mindenre ezt az opciót érvényesítse.

A slew ki van konfigurálva tetszésemre ahogy a többi gomb is ami nagyszerűen működnek is, de csak tréning és sima mission mode ba.

Angolul elég kevés találatom volt az ominózus problémára és, ami lehetőségek szóba kerültek másoknál, azok nálam nem váltak be.
    A helmet es rendszert hajlandó a shkval követni de azzal nem tudom sztem max közelre lehet pontosan használni, vagy én nem értek valamit. Most kezdeném újra tolni ezt sim et, a dvd verziós BS1 be nem volt ilyen gondom a shkval-al.

Esetleg ha tud valaki valamit legyen kedves ne tartsa magába, köszönettel szép napot és kitartást mindenkinek e nehéz időkbe.
    Erdogan.