Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Válaszoltam tegnap, hogy hová tűnt az számomra rejtély... 😄 😄
Szóval Sakkay kolléga is elküldte a linket, hasznos összefoglaló, köszi!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.07. 08:49:03
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
És tényleg tök sajnáltam a HTC-t, hogy elbalfaszkodta, de most már inkább örülök neki 😄 😄 100% jobb a Reverb!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 21:17:05
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Alap beállításokkal próbáltad vagy felhúztál mindent+ss?
Ha esetleg nem próbáltad, akkor rakd fel a windows gépházban a headset kijelzőt nagyon magasra, és a steam vr beállításokban adj neki 200% ss-t -mondjuk ilyen 3000*3000 felbontás körül.
Nekem leesett az állam, il2-ben a Messzerben a magasságmérőn a hangyapöcsnyi barometrikus skálát le tudom olvasni. Igaz hogy van 30 fps-em de a látvány nagyon durva.
Direkt megnéztem, a full hd monitoromon nem látom ilyen jól a műszert. Szóval most 2080ti-re gyűjtök 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.06. 21:13:07
GOOBY, pls
Persze én a riftet is szerettem és tök jó, hogy az volt az első, mert így látom a fejlődést, ami tényleg hatalmas.
Olvasáshoz +2-es szemüveg kell. De a Reverbben tökéletesen látok, nem kell közelhajolnom a feliratokhoz, mindent el tudok olvasni.
Fergeteges srácok! És ha azt nézzük, hogy a kozmosz 300e forint körül mozog... ez ~700€ volt, a rift s meg 183e ... Szinte ingyen van a reverb 😊
Azt a kurva életbe!! Nem sokban marad el a monitortól! A Kozmosz sem volt rossz képminőségileg, de ez köröket ver arra is!
Ja, és szerintem nagyobb a sweet, mint a rifté.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 20:46:50
GOOBY, pls
Azé' azt, aki kitalálta azt a hangyafasznyi nyomógombot az elemtartó alatt a párosításhoz... hát igen csúnya dolgokat tudnék vele művelni 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.05. 17:51:21
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.05. 17:33:15
www.pumaszallas.hu
És köszönöm mindenkinek, hogy sikerült normális keretek között maradni! <#worship>#worship>
Az egész onnan indult el, hogy előfizetéses modell és jogok meg tartalom. Nem én dobtam fel...
Előfizetés mellé én pl. elvárnám a dinamikus hadjáratok ED általi kiadását úgy, hogy azért annak is élvezhető legyen, aki nem veszi meg az összes gépet. Ezért fizetnék, ha játszanék vele. Vagy az, hogy mindaz, amit a toolok tudnak, az integrálva legyen GUI-n.
Tehát pl. leteszek egy Group 1 nevezetű valamit és meghatározok egy területet, hogy X időben azon belül random feltűnik az egység és annak összetétele is random legye úgy, hogy most is fel lehet tölteni "slot"-ot és minden slothoz rendelek valószínűséget.
Minden ilyen feature integrált legyen. Ezzel óriási terhet vennének le a user válláról. Ezért is fizetnék. Ez lehetne kb. 2 perc és pár tucat kattintás. Helyette most van szkript, ezt rendeld ahhoz, stb. = átlag usernek reménytelen. Pedig felrajzolom neked blokkvázlaton felparaméterezve, de akkor sem tudom megcsinálni, ha beleszakadok.
De amíg olyanokat látok videókban és fórum hsz-ben, hogy az éjszakai fények két éve nem jók, addig ez utópia. Sajnos.
A fórum meg nyílt. Azért hívják fórumnak. Ha kivágnának mindenkit, aki örökségeket beszél nem csak szerintem, hanem tények szerint, akkor sok fórumon senki nem lenne. Az egyéni szocproblem, hogy neked nem tetszik mit írok. Akkor ugord át.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.05. 14:24:38
Épp elég, ha egy ember tudja használni, no meg bármilyen meglepő, van akinek az szórakoztató, hogy megtanulja a mooset, meg csinál benne hadjáratot, utána meg rts jelleggel koordinálja a sztorit. Hogy utálná, hogy a Flakonban ez csak egy gombnyomás?. Amúgy meg ha Dcs me-vel fél nap nem volt elég az alapokhoz, akkor a hiba megint nálad van, ha még mooseban ennyi után eredményt vártál, akkor is.
De megint, én értem, hogy neked a gombnyomásra induló dinamikus hadjárat a fontos, másnak meg a szép grafika, mégse magyarázza el a Falcon fórumán napi kétszer, hogy a Dcs mennyivel szebb.
Én anno rászántam egy fél napot az DCS ME, Moose és minden másra. Eredmény? Lövésem se volt, hogy akkor mi a túrót kéne csinálni és hogyan. Mert túl komplex.
És még mindig ott vagyunk, hogy akkor repülünk/játszunk vagy végezzük azt, amit ED-nek kéne? Ha van tool, akkor licenszelje / kérje el tököm tudja ED és csináljon vele hadjáratokat. Ja, hogy ez nincs... Pedig ezért még fizettem is volna. Mert ez tartalom.
Én repülni szeretnék, és nem fél életem során küldetést szerkeszteni és tool használatot tanulni. Ez is egy preferencia.
A DCS-nél nincs sweet spot a használhatóság és ráfordított idő között számomra.
A Falconnál, csak kicseréled egy hadjáratban a századokat, lecseréled a SAM-ekek és egységeket a korszakra megfelelőre és adott OOB esetén kész a '80-as évek. Ritka vagy nem létező BVR képesség, stb. Totálisan más környezet, kis erőfeszítéssel.
A Moose, minden szkript izé grafikus UI és állítható lenne az is egy értelmes cél lenne. De erre szándék sincs az ED részéről. A válaszuk az mindenre, hogy "csinálja a USER" leszarjuk hogyan. Meg az, hogy "vegyél erős gépet".
Ej..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.05. 14:05:21
Őszintén érdekel a mögöttes pszichológia....
Aztán az egész elment más irányba. Szó nem volt itt semmiféle fikázásról. Azt te költötted hozzá, jó szokás szerint.
Amúgy meg ja, tök más, minden alkalommal máshol van a frontvonal, a légvédelem, és más vadászok akarnak bántani máshonnan, amikor az F-16-ban ülve háborúzol. Hatalmas változatosság, megunhatatlan.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.05. 13:55:32
Szerencsére moddolhatóak a hadjáratok és lehet '80s környezetben is repülni. Totálisan más érzés.
A fix DCS küldetések kb. 90-es évek retro érzést adják. A ME használata meg...
Nos. Akkor döntsük már el, hogy a játékkal repkedünk, vagy ME-t tanulod meg szktiptet programozni? Főállásban sem csinálnám, mert nem értek a programozáshoz.
Valamint amit Solt írt... <#nezze>#nezze>
www.smart-bus.hu
Ezt anno 10 perc alatt csináltam. A Falconnal ez lehetetlen lenne. Ezt szeretem benne.
Az más kérdés, hogy az a konfig, amin akkor az F5.3 repesztett, azon a Lock On bericcent, ha volt kis füst és 3 db flare...
A véleményem azt mutatja meg, hogy az én hardveremen és azzal amit rászánnék, kb. erre lenne jó. Ha a mission editorrel órákat töltenék el, stb. Ettől nem az egész szar. Van, ami előtt leborulok benne. Pl. az, hogy a hajós és egyes SAM-ek dolgoznak ARM, CM és ASM-re. Ez pl. teljesen hiányzik a Falconból és remény sincs, hogy benne lesz jó darabig.
Még akkor is, ha DCS-nél úgy van benne, ahogy. A látottak alapján nem nagyon fizikai motorral...
De ettől még nekem nem lesz használható szimulátor.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.05. 13:35:08
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.05. 13:29:26