Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • HungaroJET
  #3370
  Hát rendbe kéne még tenni pár dolgot: a műszerfal és az utánégető tér nem világít éjjel - ez is self-illumination probléma.
  Kéne egy planar az orrfutó-fény helyére. (majd rá a textúra)
  Kéne egy jó/működőképes liveries/arg+value leírás, hogy a kinyitott GSF-nél ne legyen mindig utánégető textúra (az animáció megoldható/különválasztható).
  Ilyen volt FC alatt a .skin fájlokban: pl. F-18 AB is így működött.
  Készül a leállított hajtóműhöz a létra és takarólemezek/fedelek. (vagy RPM-re kerül, vagy fülketetőhöz animálva - ha megynomod a fülketető csukó billentyűt akkor először eltűnnek a takarók, majd a létra és a féktuskók (pár mp-s késésekkel) és csak ezek után záródik a kabintető a megszokott sebességgel)
  kb. ennyi - most több nem jut eszembe, pedig volt még néhány