37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Pontosan, a gond csak az, hogy a 29-esnél nem lett különválasztva a fúvóka animáció és a textúra kezelés (mint az F-18 és F-15 típusoknál), ezért a nyitott GSF-hez, a description-ben a "nem fáklyás" textúra van társítva - állandóra.
Tehát egyenlőre nincs fáklya textúra a fáklyához, (ill. van, csak le van tiltva) de a két konnektor a fúvókában pont erre jó: utánégetésnél bevilágítja az egész hátsó traktust és persze a két csövet is belülről.
Ha tudnátok segíteni abban, (Ducky?) ,hogy vissza lehessen hozni valahogy az FC .skin fájl textúra variálását a DCSW-hez(argument és értékek alapján), akkor megoldható lenne, hogy legyen AB textúra mikor AB-re van nyitva teljesen és ne legyen mikor alapjáratra van nyitva teljesen :(
Ez az F-18 AB textúra variálása FC alatt: (ennek a DCSW megfelelője kellene a MiG-29-hez)
argument
{
argument = 28;
skin { value = 0.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-1.BMP"}; }
skin { value = 0.2;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-2.BMP"}; }
skin { value = 0.4;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-3.BMP"}; }
skin { value = 0.6;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-4.BMP"}; }
skin { value = 0.8;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
skin { value = 1.0;
material = {"F18-engine-in-F-R", "Standart", "FA-18-engine-fors-5.BMP"}; }
}
...és ez az, ahogy DCSW alatt lehetne: (a sok variánsból az egyik) -
már egy csomót kipróbáltam mégsem jutottam eredményre:
Már írtam EDének is: Alex O'kean, Olgerd és Mustang-teszternek is, de eddig semmi válasz (gondolom be vannak havazva mostanság kellően)
Liveries = {
{argument = 28,
livery = { value = 0.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-1.BMP", true},},
livery = { value = 0.2, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-2.BMP", true},},
livery = { value = 0.4, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-3.BMP", true},},
livery = { value = 0.6, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-4.BMP", true},},
livery = { value = 0.8, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
livery = { value = 1.0, {"F18-engine-in-F-R", 0, "FA-18-engine-fors-5.BMP", true},},
},
},
Wrong Words: ?
-- overall initial word: Liveries = ???, Skins = ???, or need to use ( ???
-- word: ??? arg = 28, ???, argumentum = 28, ???
-- sub-word: ??? livery = ???, skin = ???
-- word: ??? arg_value = 0.2, ???, value = 0.2, ???
-- needs word: ??? material = {"F18... ???, texture = {"F18... ??? -
Start menüből frissíts... -
Akkor mostmár úgy müxik a GSF, hogy alapjáraton full nyitva, gázadásra szűkül és fáklyánál nyit? -
Ja. CSak az updater szarik letölteni. Ma már használtam, gondolom azért. -
59thDucky #3396 Megjelent a 6099 verziós autoupdate frissítés. -
Köszönöm! :) Ma nem biztos, hogy tudok vele foglalkozni, elég rendesen elkapott a takonykór. -
Azért csak lesz valami:
Van néhány képem hozzá: (fúvókák és fedelek)
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1565746&postcount=86
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1567186&postcount=93
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1567192&postcount=94 -
Leon77 #3393 Ha low-ra állítod a vizet, graphics.cfg-ben még akkor is 4-es értéken van. -
Leon77 #3392 Nálam az A10 modul gyengébben muzsikál, mint a BS, de mindkettő sokkal rosszabb lett. Eddig A10/BS közepes beállításoknál 30-30+ fps-t produkált, most minimumon 17/22 az eredmény. A10-nél még mindig nem sikerült kijavítaniuk Sochi térképét (TAD menü), ugyanaz a feketeség fogad, mint eddig is. Nagyon összecsapták. Online viszont működik. -
Tényleg szarabb lett az fps. A10-et még nem próbáltam, a Kamov nálam már használhatatlan, 15 fps-em van. Nem tudom a vízzel mit csináltak, levettem low-ra de még így is csillivilli. -
Tudnál csinálni .LOM-os verziót is ebből a pilon nélküli/javított flaps-es Nagyvasból?:) -
Az baszna be! Akkor elég érdekes demóm lesz VFAT-on... -
A pesszimisták (Realisták) szerint, az még odébb lesz kicsit 
Karácsonyra ?
-
Jöjjön már az FC3!:)) -
Naja, és ezt az Auto-update dolgot sem szeretem, nem is engedtem neki semmit ;) pláne ha offline vagyok mikor indítom az 1.2.1-et.
Szeretem tudni, hogy mit rakok fel, mielőtt szétcseszem a jól működő dolgokat :D -
Szarabb?? Az nem kifejezés!
Annyira rühellem, amikor csak összecsapnak valamit és kiadják... És nem csak EDe iylen. -
Hát, én még nem aktiváltam egyik modult sem. Egyenlőre csak a DCSW fut 1.2.1 alatt nálam. Kivárok. A többi rendben fut 1.2.0 alatt, ozt annyi.
Ez a mostani foltozás elég szarul sikeredett asszem. Mindenképpen mutatni akartak valamit, ozt csak szarabb lett a cucc. Az FPS is szarabb.
Elég lett volna kiadni a 3 új modellt (MiG-31, F-18C, T-90) és a javított víz dolgot.
Sanyo, hírek:
nem túl jelentősek, ráadásul ez a Su-27 pit elég Ricardo-s, szóval nem hiszem, hogy EDe majd így küldi az FC3-at, bár kitudja.
Új képek ?
Elvileg innen ? ? ?
Várható új F-15C bőrök az FC3-hoz Tom Weiss-től
-
gsg16 #3383 az A10C elindult,de a BS2 még mindíg nem akarja elfogadni az aktiváló kódomat.rossz "hardware code"-ra hivatkozik.már írtam a supportnak,de eddig semmi válasz.gondolom én voltam az egymilliomodik,aki írt nekik tegnap ez ügyben. -
de a fiúkat falhoz kellene állítani :D és nem pisáni.. -
gsg16 #3381 de a fiúk keményen dolgoznak azon,hogy helyrehozzák!
"The team is working hard on these and we hope to have this issues resolved as soon as possible."
-
A tököm ki van ezzel a szarral már.
Lefutott az autoupdate, és azóta nem indul el az a szutyok.
-
Witt, írtad, hogy nem deaktiváltál az 1.2.1 előtt.
Megtartottál valamilyen előző verziót ?
...és akkor azok még most is működőképesek ?
...1.2.0. működik még most is ? -
Abban tud valaki segíteni, hogy ha deaktiválok az új 1.2.1 aktiválása előtt, akkor az új patch alatti verziók működésképtelenek lesznek vajon ? -
Papa, sajnos a Pacival nem tudok segíteni. Tudod, az nincs meg.
BGábor: A MiG-31 és az F-18C az tegnapi új 3Dmodell. Az 1.2.1.-vel jött ki, fülke nincs hozzá, de jelenleg a Su-25T fülkével mindegyik r.gép repülhető, és ez könnyen megoldható a lent leírt "make_flyable" módon. (ez alól az F-15E kivétel, mert vagy DLL-ben már "levédték" vagy azért mert a 25T fülke nem boldogul a 19+ pilonokkal.
A helikopterek pedig Kamov fülkével ugyancsak.
Persze az ilyen "piszkos" modokat, az új patch-ek után mindig le kell ellenőrizni, mert lehetséges, hogy EDe beírja az új DLL-ekbe az új tiltásokat, ozt annyi.
Gyanús is mindig, mikor megint újbóli aktiválást kér a foltozás után :( -
Jessz -
bgabor #3375 Bocsi a kérdésért, még nem voltam ebben a topikban, de te most repülhető F-18C és MiG-31et gyártasz DCS:World alá? Vagy csak valamit félreértelmeztem?
-
gsg16 #3374 a BS aktiválásra van valami megoldás már? -
gsg16 #3373 de azt írták,hogy nem kell sem deaktiválni,sem aktiválni -
Jól hangzik, hátha FC3-mal könnyebb dolgod lesz! Amúgy az a meglátásom, hogy az FC3-as gépek megkapták már az új "enyhén" módosított repmodellt. Leszállásnál baromi feltűnő a különbség, legalábbis a 29-nél mindenképpen... -
Köszönöm! -
Hát rendbe kéne még tenni pár dolgot: a műszerfal és az utánégető tér nem világít éjjel - ez is self-illumination probléma.
Kéne egy planar az orrfutó-fény helyére. (majd rá a textúra)
Kéne egy jó/működőképes liveries/arg+value leírás, hogy a kinyitott GSF-nél ne legyen mindig utánégető textúra (az animáció megoldható/különválasztható).
Ilyen volt FC alatt a .skin fájlokban: pl. F-18 AB is így működött.
Készül a leállított hajtóműhöz a létra és takarólemezek/fedelek. (vagy RPM-re kerül, vagy fülketetőhöz animálva - ha megynomod a fülketető csukó billentyűt akkor először eltűnnek a takarók, majd a létra és a féktuskók (pár mp-s késésekkel) és csak ezek után záródik a kabintető a megszokott sebességgel)
kb. ennyi - most több nem jut eszembe, pedig volt még néhány -
Köszi! Eddig zsír! Még mit változtatsz rajta? -
Itt a javított pilonok nélküli modell, még nincs teljesen készen de már használható:
Letöltés
Képek róla itt (alul): - fölötte a tegnapról kimaradt Hornet képek ;)
Képek
-
Na már más is észrevette a villogó égőteres anomáliát:))
AB bug -
Köszike! Akkor amit csináltál pilon nélküli/javított flaps-es verziót át tudod dobni? Jah meg a nyitott GSF alapjáraton megoldható akkor? -
wittman #3365 Első tapasztalatok: szűz install után már autoupdate-tol első indításkor, amit el kell fogadni. Ez a verzió már csinál indítás előtt autoupdate-ot! Az indulás még mindig elég lassú, persze SSD-sek kivétel. Most már én is beszerzek egyet...
Sok újdonság van benne, amit leírtak a DCS weboldalon, de van olyan is mait nem írtak le. Új még jobb hangok, új Vihkr indítás eljárás(sokkal jobb!), Su-25T-n lézeres rakéták indításnál a bal oldal számolja a becsapódási időt! stb...
-Shkval bekapcsolás jelentős FPS leesést eredményezett. Ezen később csiszoltam, de még javítok rajta az egységek lodolásával(59th mod 1.2.0-s változatból bemásoltam)
-Robbanásoknál még mindig keményen beszagatt, szóval visszaraktam a Cluster mod és máris jobb.(ezt miért nem rakják már bele)
-A felrobbant járművek nem füstölnek...hiba! talán majd a füst mod segít...amit az előző verzióban használtunk.
-Orosz rádió hangok továbbra sincsenek benne...pedig erre is van remek mod...
-A torony rádiózás megint el lett rontva...Su-25T-nél. Már rég tengelyben vagyok küszöbnél és még mindig az elkapási ponthoz akar küldeni...és nem vált át a rádiózás menüje, hogy kérjek leszállást...
Az autoupdate gondolkoztam. Ha most már így lesz a frissítés, akkor ez sok könnyebbséget eredményez, de a modokat csekkolni kell, hogy nem-e szól bele. Persze tudom, hogy nem kell modot használni, de amíg jó néhány mod a jobb működést is eredményezi és hangulatosabbá teszi a szimulátort, addig "szükség" van rá.
-
wittman #3364 Aki még nem rakta fel az új DCS_World-öt annak:
Installation:
1. Deactivate your products!
2. Uninstall all previous DCS products prior to versions 1.2.1
3. To be safe, delete \Saved Games\DCS files
4. Install DCS World 1.2.1
5. Install each new DCS module (1.2.1 or latest Beta version)
6. Activate your DCS module(s)!
Nekem is kért új aktiválást csak azután olvastam, hogy deaktiválni kellett volna!
DCS_World 1.2.1 -
No, fejlemény: tolom az összes madarat és darálót.
Annyi a varia, hogy az entry.lua-ban ezt kő csinálni ;)
--make_flyable('MiG-29A', nil, nil, current_mod_path..'/comm.lua')
make_flyable('MiG-29A', current_mod_path..'/comm.lua') -
Sziasztok, letöltöttem a legujabb DCS Word és A-10C verziót, sajnos előtte mindent töröltem hogy ne legyen gond, de ez az új verzió nálam nagyon akad.
Eddig közepes beálitásokkal játszottam de most minimumon beálitásokkal is nagyon gyengén megy.
Valakinek nincs meg az előző verzió, teljes telepiője, World+Warhog vagy nem tudjátok honnan tudnám letölteni, hiába keresem mindenhol a www.digitalcombatsimulator.com/ oldalra mutat, ott meg csak a legujabb van. -
Amúgy szép képeket csináltál a Kopóról! Grat!:)