Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • krisztian005
    #3362
    Sziasztok, letöltöttem a legujabb DCS Word és A-10C verziót, sajnos előtte mindent töröltem hogy ne legyen gond, de ez az új verzió nálam nagyon akad.
    Eddig közepes beálitásokkal játszottam de most minimumon beálitásokkal is nagyon gyengén megy.

    Valakinek nincs meg az előző verzió, teljes telepiője, World+Warhog vagy nem tudjátok honnan tudnám letölteni, hiába keresem mindenhol a www.digitalcombatsimulator.com/ oldalra mutat, ott meg csak a legujabb van.