Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Paladin #33422 Az Oculus link igaz, tömörítve küldi a képet, de ez a gépet nem igazán hatja meg, ott a Quest procija a szűk keresztmetszet. Ennél sokkal többet jelent, hogy csak 72 fps-t kell "kitermelni". Ami lehet, hogy van akit zavar, de teljesítmény szempontjából sokkal barátságosabb, és bőven ellensúlyozza a tömörítéssel elvesztett erőforrást.
Egyébként még 3rd party kábelekkel se látsz semmi tömörítési problémát (max ha nagyon keresed, és nem játszol), főleg, hogy a debug toolal jól testreszabható az egész attól függően, milyen erős a géped.
Késleltetés nulla. Késleltetést még akkor se látok, ha virtual desktoppal streamelve játszok mondjuk skyrimet, vagy onwardot - és az akkor wireless. :)
Ami miatt nem ajánlottam én a Questet (bár én arra upgradeltem cv1-ről, és imádom, főleg a pcvr-on túli lehetőségei miatt), az az, hogy ennél bizony még van jócskán screen door effekt. Hiába nagyobb a felbontása elvileg mint a rift s-nek, nem olyan szép a látvány, és ezért szimekhez nem a legjobb választás.
(Egyébként pont ezért ajánlottam ezeket a through the lens videokat, mert nemrég rakott fel a srác összehasonlítást rift cv1 vs rift s vs quest trióval, amiből kettőt használok is, és pontosnak találtam a látványt.)