Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Seven-Four-Seven--Heavy
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2019.09.25. 06:47:48
Seven-Four-Seven--Heavy
- ED csak az early accessek révén tud nyereséges maradni
Ez a legdurvább az egészben, ha ez igaz, akkor ED-nek qrva gyorsan ki kell találnia valamit, mert ez az early access eladások már a 16-osnál sem úgy mennek ahogy várták. De ha jól is menne, ezt akor sem lehetne sokáig csinálni, az, hogy a korábban eladott modulok fejlesztését a mostani e.a. pénzből fedezik, ez egyszerű piramis séma, ami tuti bukó hosszú távon.
- 125 programozó dolgozik a cégnél, akik nagy része olyan részeket fejleszt, amiket nem tudnak közvetlenül pénzért árulni, pl Vulkan és a DCS World alap engine.
Ez elég nagy kontraszt ahhoz képest, hogy Wags azt mondta a Horneten pl. öten dolgoznak. Nem tiszta hogy Nick pontosan kiket számolt ebbe, de ha tényleg ennyien vannak csak a programozók a DCS PC-s részlegén, akkor a többi 120 olyasmiken dolgozik, amiért bevételük sincs? Ezért kell az e.a. pénz, fenntartani ezt a rendszert? Milyen CEO gondolja, hogy ez hosszú távon működhet?
- Szerinte early access nélkül a fejlesztési idők kb másfélszer hosszabbak és drágábbak lennének, mert a felhasználói bugokat csak kiadást követően tudnák elkezdeni javítani.
Nem tudom, hogy ez a másfélszeres szorzó hogyan jött ki neki, a bugokat így is úgyis ki kell javítani, ha nem javítanak felhasználói visszajelzéseket, akkor viszont az alappal is előbb végeznek. Plusz 16-osnál is látjuk, bugreportokkal nem foglalkoznak, mondván "várjuk meg az openbeta"-t. Akkor most fontos a korai visszajelzés vagy nem?
- Az early access rendszer azért is fontos nekik, mert így a játékosok nem repkednek mással (ok, ezt megértem, hogy fontos), és hogy e.a. alatt a fejlesztés még lehet bugos, mert csak béta
Ez viszont képmutatás, úgy tenni mintha mindenki önként és magától választotta volna hogy openbeta-n repked, pláne hogy a DCS az openbeta forever. Akkor is ha DCS World fejlesztése nem áll meg, a különböző részegységeket még lehetne készre programozni. Hornet TGp, hogy mást ne mondjak, elqrtak fél évet hogy legyen egy helyettesítő cucc amíg nem végeznek a jó TGP-vel, de ebből is hiányzik csomó dolog, akkor mégis mi értelme volt az egésznek?
- Az AG radar fejlesztését leállították, (szerinte) az amúgy is csak másodlagos a játékmenet szempontjából. Nem kukázzák, a fejlesztési sorban marad, de egyenlőre a fejlesztése leállt
Az alap felvetéssel abszolút nem értek egyet, rossz látási viszonyok közt, felhők alatt az AG radar az egyetlen amivel célt tudsz felderíteni, ha nem akarsz hard dekk alá menni, de ez hosszabb téma lenne. Az viszont gáz, hogy Wags pár napja ennek pontosan az ellenkezőjét írta ED fórumon (mindenen dolgoznak, minden jól halad).
- A Hornet fejlesztői előreláthatóan hat hétig fognak a 16-oson dolgozni
Őket a hivatalos indoklás szerint azért vezényelték át, hogy a 16-os határidőket tartani tudják, ezek szerint Novemberig nem lesz 16-os megjelenés sem.
- Sokan panaszkodtak a fórumra, a moderálást, az arrogáns adminokat és az ok nélküli bannolásokat kifogásolták, és azt, hogy tagokat sima bugreportok után bannoltak "félrevezető információ terjesztése" néven, ami kifejezetten paraszt húzás. Nick azt ígérte erre keres majd megoldást. Ha NineLine jövő héten még ott dolgozik, akkor elmondhatjuk, hogy sajnos nem talált.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.09.25. 05:08:26
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itten.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Seven-Four-Seven--Heavy
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Már csak abban bízom, hogy a Cosmos hozza, amit elvárok tőle 😊
Voltaképpen két kártya maradt a ringben:
580
+ Olcsóbb
- Lehetséges driver problémák, hangos, melegszik, a tápom csak 500W-os (Chieftec ctg500), félek kevés lehet.
1660
+ Olvastam, hogy egy 1070-es teljesítményét hozza
+nagyobb teljesítmény
- Sokkal drágább.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A 8 gb vram mindenképpen kell, hogy ne butítson az ember a graf-on, 1060/1660 kifut a ramból dcs alatt, vulkan-hoz is jobb vétel az nvidia-nál. 1070 már jobb,de jóval drágább is, sajnos még az 1070 sem tudja a fix 60fps-t tartani dcs alatt a jelenlegi engine-el.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2019.09.23. 08:58:58
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
GOOBY, pls
VGA-ban van ami a 2060/2070el párba van vagy jobb ?
Ár /érték szempontból mi a legjobb mostanában.
Más kérdés, hogyha most raknék össze gépet, az x570 es alap lenne Ryzen 2700X-el (ez most nagyon olcsó), maradnék a 32 GB RAM nál,, de videokari 2070super/2080super lenne (vagy ha sokkal olcsóbb a 2070/2080)
Az igaz, hogy nem multizok, csak a küldetésszerkesztővel repkedek, úgyhogy nem túl sok minden mozog egyszerre.
De még lehetne feljebb húzni, birná. Épp ezért, ha veszek, nem ezért veszek új kártyát.
Igy is túl sok a növény a sivatagban és engem idegesit, hogy erőforrást von el olyan dolog, amit nem látok.
Egyszer az A 10 TGP je mutatott egy kis települést, amit szabad szemmel nem is láttam fentről, ahol állt egy tartálykocsi, vagy kamion, aminek a kerekein a sár ki volt dolgozva. Na, ezt nem igénylem igazából.
Kép
Utoljára szerkesztette: Wampapa, 2019.09.22. 10:56:40
-RWS and ACM air-to-air radar modes.
-Air-to-air gun, AIM-9, and AIM-120.
-HMCS.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2019.09.22. 07:42:49
OFF:
Full HD felbontáshoz, milyen VGA-t javasoltok DCS-hez? Egy régi, 5 éves 760-as kártyát cserélnék.
Pl: Link.
Túl sokat nem akarok rá költeni, VR nincs tervben.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.09.21. 17:33:16
Mióta van TGP meg GPS fegyverek, le nem tudok akadni róla.
Nekem tökéletes lesz, szerintem váltja a BMS-t.
Ebben az esetben azt tudom elképzelni, hogy ez egy olyan verzió amihez a 100 USD értékű Viveport tagság nem jár, ebben az esetben kb helyben vagyunk a 220000.- Forinttal.
A 300000.-Forintos hivatalos magyar ár meg vicc kategória, amikor a HTC EU-s oldaláról 800 euróért házhoz hozzák...
www.smart-bus.hu
De én is megrendeltem még délelőtt, nekem is maradt az az ár.
Szóval akár promo, akár elbaszás, maradjon ennyi, és jól jártunk 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.09.19. 18:43:17
Még egy órával ezelőtt is kaptam egy emilt, amiben az ár annyi, amennyi volt (~220e ft). Egyébként ha 700 dollárt átváltja az ember, akkor az durván 205e ft. 2-3 hét múlva meglátjuk...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.09.19. 17:22:50