Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bunny
    Szerintem nálad a RAM duplázás dobott sokat, úgy lett volna érdekes ha marad a mennyiség és úgy összeméred. PErsze még mindig kiveheted a felét egy teszt erejéig :D

1080ti-vel az a bajom, hogy már csak leharcolt darabokhoz lehet hozzájutni, garancia nélkül és úgy is 140-150 körül mérik. Namost kitudja mennyit ment bányában, de ha nem, akkor is egy sokéves kártya ami bármikor kampec és buktad az egészet. Régóta tépelődöm ezen, mert tempóban elég lenne a 1080ti és van rajta 11GB ram de akkor kellett volna lépni, amikor kijött a 2xxx sorozat és mindenki kiszórta a garos, gémer 1080ti-ket. Nagyon reméltem, hogy kijön egy 2070 super vagy 2080 super több memóriával, de sajnos nem lépte megy az nvidia, és az AMD se adott több memóriát a hasonló kártyáinak.

A 3xxx-es nvidiáról még csak pletykák vannak, de úgy tudom ott elsősorban az RTX-re fekszenek rá, nem biztos hogy jó lesz az, még arra se, hogy esetleg lenyomja a 2080ti árát némileg. AMD kellene az ígért új grafikus kártyákkal jóáron, de az sincs a fasorban se egyelőre.

A 6+ core minek? Tudtommal a DCS nem használja ki.