Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én tökéletesen megértem, hogy X ezer ember játszik vele. És alsó hangon X ember talán életében nem is hallott az EE L-ről...
Nem az utolsó fűszálig legyen. De azt nem tudom elfogadni, hogy egy vietnámi helyszínen egy MiG-21Bisz kergessen egy másik nem odaillő gépet a "benchmark" szimulátorban. (Mosolygok.)
Azt tökéletesen el tudom fogadni, ha a Cacucasus map-en valaki 90-es évek fikcionális hadjáratában odacsődítene egy német Tornado-t ahol egy túl korszerű, de akkor is jól kinéző CV-ről repülne az F-14A vagy F-14B. Ez teljesen jó és egészséges arány és jó cél is. És az akkori map jó 1980-tól egészen a 2000-es évekig is.
Na de egy EE L-t vagy Vulcan-t? Mi a fenét kezdjen ezekkel a DCS? Pont az lesz, amit sokan leírtak. Megtanul vele repülni és aztán...? Mire használja? A Vulcan számára nincs értelmes fegyver és ellenfél, lelövik, mint a huzat. Az EE hatósugara semmire sem elég.
A Tornado egy tökéletes típus lenne és multicrew kiaknázás is megy. Két fő. Szuper. És a Vulcan hány személyes is? Hova implementálnád bele az, hogy szim és ne arcade legyen? Mert a valóságban okkal volt rajta annyi ember.
Az egészséges arányérzéket hiánya az, ami zavaró nekem. Meg az, hogy nincs értelmes helyszín, ahol lehetne használni a gépeket. Normandia esetén is oda nem illő gépek tömege.A modern gépekhez az alap térképen túl semmi. 10+ év után. Azért egy gyomros.
Értem én, hogy Nevadához képest egy Europe túl nagy, de akkor könyörgöm, generikus város és csá. Vagy Nordic.
Mit kezdjek Las Vegasszal? Szép? Igen. Értelmes? Hát, nekem nem. Ahogy írtam. Egy szimulátorba nem kell RL training ground. Mert a lényege az, hogy BÁRHOL felkészülhetsz vele. Nem kell az igazi.
(A BMS-ben ott a KOTAR range erre és csá.)