37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A vicc az, hogy fel sem tűnt neki, hogy a játék egy része áttért 8,5 éve DX9. De senki nem fog. Már megvolt ez részben.
Bár az vicces, hogy megint a semmiből lett flém, mert csak...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.14. 08:50:12 -
Mert még nem tartok ott. Tanulok,olvasok. Amikor ráérek. Az új reptér rádiózást meg egyebeket. Mert semmi értelme úgy repülni durrbele módon hogy szétcseszem az ATO-t. Harmadjára sikerült megcsinálni. Úgy kb.
Az IFF-ről fogalmam sincs még pl.
De ahogy írtam, engem az 80s vonz. Azt meg éppen most hegesztem össze.
Teszek rád. Az ember minek mondjon neked bármit is ez ember...
Pont olyan személyeskedő pöcs vagy, mint itt sokan.
De te meg úgy beszélsz a BMS-rő, hogy semmit nem tudsz róla.
Csatlakozz Caterpillarhoz, egy brancs vagytok ti.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.13. 23:21:11 -
Fürtös #33327 Öcsém nálad tényleg baj van...
Miből gondolod,hogy majd privátban meg tudsz győzni a hülyeségről?
Méghogy BMS motor amit CLOD is megkapott (ingyen kifejlesztve)... sírok vazze...
A végére csak annyit: Onnan veszem,hogy a BMS-sel sem repülsz,hogy tőled még soha senki olyat nem hallott, hogy pl:Tegnap épp repültem egy fasza küldetést a BMS kampányban amikor...
Azt hiszem most teszlek ignore listára, nincs veled miről beszélni. -
Te honnan tudod, hogy én mit csinálok itthon?
A második kijelentésed sem igaz és nem is kell. De ezt sem tudhatod.
Nem értem, hogy miért akarjátok ott húzni az ívet, amit nem ismertek... -
Fürtös #33325 Dehát a BMS-sel sem repülsz,csak jársz ide ekézni a DCS-t.
A BMS halott. Nem lehet pénzt csinálni belőle, ingyen meg senki nem fog alár új grafikai motort reszelni... -
Caterpillar #33324 Mondjuk neked mindegy, azzal se fogsz repülni... 
-
Ez nem egészen így van perpill és már hónapok óta dolgoznak rajta. Volt erről a kinti fórumon is egy igen rövid komment, de szándékosan rövid.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.13. 15:31:21 -
Micsu #33322 nem úgy van az azért hogy egy új grafikus motor alá beteszünk mindent, rengeteg mindent a 0ról újra kéne csinálni, a bms kb ott is maraf ahol most van (grafikailag ) -
Daniel075 #33321 Mire elkészül a DCS F-16-os avionikája/fegyverzete és dinamikus kampánya legalább olyanra mint amilyen most van a BMS-ben, addigra szerintem BMS-hez kapunk egy új grafikus motort
-
beci43 #33320 Nahhh, vettem egy Samu Odyssey Plust. Oculus CV1-et használtam előtte, hát meg kell mondjam ég és föld a különbség.Csak xarakodtam vele két napig, mert 15-20 fps fölé nem ment, több próbálkozásomra sem.
Mindent megpróbáltam, már annyira lebutítottam a grafikát hogy minden effektet lehúztam minimumra, így sem lett több fps-em.
Két napi kutakodás után, mivel érdemleges infót ezzel kapcsolatban nem tudtam szerezni, gondoltam lesikálom az Oculus, a Windows Mixed R.-t, meg a Steamet.
Összes program Revo uninstallerrel le, regedit kisikálva, majd install az összes.
Csodák csodája, 60 alá nem nagyon esik be, még 1.5 pixel density alatt sem.
Ezt csak azért írtam le, ha valaki esetleg vált szemüveget, az első dolga legyen mindent leszedni, majd csak azután beélesíteni a HMD-t.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.01.12. 20:43:13 -
Caterpillar #33319 Mindegyik hasznos, némelyik akár még hiányzik is de mind hiába, ha felszállni sem tudnál vele... 
De tegyük fel igen, akkor leszállni nem, nem baj Balázs, mi mindahányan megértünk téged, tényleg! -
Mesélj, milyen állapotban van? Van HTS pod? Van működő TGP és SMS rendszer? Van hozzá HTS poddal működő HARM POS, TOO és HAS móddal mondjuk HTS pod nélkül?
Továbbra sem értem, hogy miért kellene kipróbálnom egy totál WIP F-16 MOD-ot 0 din. hadjárattal, ha azt megkapom a BMS-ben.
Ezt is te hoztad elő megint. Én egy szót sem akartam írni az F-16-ról. Megint te nem bírtad ki flém nélkül. VHM59, én így szeretlek...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.12. 19:19:28 -
Caterpillar #33317 
Ezt azok után leírni, hogy azt sem tudod milyen állapotban van a DCS 16? Balázs, te egy igazi, megismételhetetlen bohóc vagy!
-
Köszönjük a menetrendszerű trollkodást. -
A Falcont most kezdtem el újra tanulgatni, meg mellette összerakom újra az '80s modot. Mert azzal akarok repülni. Az alap kiadásnak nem látom sok értemét, ahol irgalmatlan szakadék van a két oldal technikája között.
Az F-16 modul minősége kb. értékelhetetlen, mert alap funkciói sem működnek tudtommal a játéknak. Van pl. végre hitboxa a gépnek? Örömrepkedésre és videózásra alkalmas most. -
Caterpillar #33314 Mert a sok évvel ezelőtti, már akkor is középkategóriás gépén amikor új volt se futott rendesen a DCS nem hogy jópár évvel később... Természetesen ez is a DCS hibája... 
Annyiszor leírtuk már neki amit írsz, annyiféleképp, pont ugyanannyira fogta fel aggyal mint most fogja (nem fogja)
, kár az időd és energiád pazarolni rá, egy iskolakört nem tudna szabályosan lerepülni, akkor sem, ha egyébként minden adott volna hozzá...
-
Fürtös #33313 Tényleg tulspilázod.
Mindig ugyanezt a litániát nyomod közben pedig nem repülsz sem a Falconnal sem a DCS-vel.
Nem tökéletes, tényleg sok benne a koncepciótlan faszság de meg kell érteni, hogy ez alapból csak egy katonaságot kiszolgáló üzlet vadhajtása.
Marha sok munkát igényel bármit ilyen szinten megcsinálni, ezér ED csak és kizárólag olyat fog csinálni amiből pénze van.
Elsősorban ők ebből pénzt akarnak nem pedig jótékonykodni,hogy nekünk minden fasza legyen.
A sok hiba ellenére még mindig a DCS az egyetlen ami máig talpon van és a sok kis szobapilóta tud repkedni benne.
Engedd el ezt a tökéletesre törekvést és inkább repülj velünk párszor csak úgy: just for fun. Tök mindegy ,hogy mi a neve a városoknak alattad a térképen a lényeg,hogy mi a feladat a küldetésben.
Tudom, van a Falcon ami mindenben jobb mint a DCS meg überkirtály is de sajna G**i ronda,ezért nem sok embert érdekel.
Te persze repülhetsz vele ha akarsz de arra meg van külön topic.
(Mellesleg azt hallottam az F16 modul igen jó lett a DCS-ben ,miért nem adsz neki egy esélyt?)
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.01.12. 16:39:06 -
Igen, ő magyar srác. Puma fórumra szokott írni. -
Razor18 #33311 Urak,
az ED fórumon van egy "Reflected" nevű user és "3rd Party Campaign Creator". Az aláírásában van egy magyar vitorlázórepülő ezüstkoszorú ("D" vizsga) jelvény, a profilképe is vitorla kabin fotónak tűnik. Valaki tudja-e, hogy a nick valóban magyar srácot takar, vagy csak valahol a neten megtetszett neki a magyar jelvény. Csak kíváncsiságból kérdem... -
Itt a második fele az idei évre tervezett fejlesztéseknek! -
Fülke volt a régihez is, a HUD-on viszont Mig-29 szimbolika ment. Sajnos nem lett belőle kész modul. -
Flanker27 #33308 Valóban támogatás, hivatalos doksik, infók nélkül nem megvalósítható, de biztos volt valami elképzelése a srácnak mikor belevágott. Én mindig sajnálom ha annyi munkát belefektet valaki egy dologba és a végén nem lessz belőle semmi.
Régen volt valamelyik FC verzióhoz Gripen, ha jól emlékszek Mig29 fülkével, ennél már a fülke is készült, legalább egy FC szinten biztos megvalósitható lenne. Szivesen repülnék olyan géppel amit jelenleg is aktivan használ a légierőnk, ilyenkor sajnálom hogy nem F16 vagy 18at vettünk :). Kár érte. -
A nickje nekem nem ismerős, de azt tudom, hogy a svédek elég kényesek a saját cuccaik titkosságára, ezért még ha van is Kecsói ismerőse, ilyen szintű modellezésben az sem tudna segíteni. Egy kabin lemodellezése jóval több, mint a 3D elkészítése. Gondolok itt a rendszerek működésére, avionika leprogramozására, eredeti szoftver menüpontjaira. Hivatalos licenc, doksik és gépet repülő/kiszolgáló személyzet segítsége nélkül elég reménytelen project (nem csak Gripen, bármi más is)... -
Flanker27 #33306 Sziasztok, nemrég akadtam erre a Gripen posztra, nagyon igéretesen néz ki, de irják is hogy sajnos rég óta semmi hír. Mivel a fejlesztő magyar talán tudtok róla valamit, csak szünetel, vagy teljesen leállt a fejlesztés? Kár lenne ha nem folytatná. -
-
Roodie76 #33304 Megválaszolták már közben, hogy csak ruszki gépekre vonatkozik. Egyébként kifejezetten _verzióra_, nem típusra írtam :-) -
Micsu #33303 f-16ból nem most jön a v? -
Már hogyne repülne. A Navy kivonta a C/D változatot is végleg, de a Marines 2030-ig üzemeltetni fogja. Most raknak beléjük AESA radarokat. És akkor a finn, spanyol, svájci gépekről nem is beszéltünk.
Az F-16 meg aztán pláne rendszerben van, nem itt-ott, hanem a legnagyobb darabszámban üzemben tartott típus a mai napig.
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2020.01.06. 22:12:04 -
bunny #33301 F-18 már nem repül? De szerintem még F-16-ot is találni itt-ott, persze lehet tévedek.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.01.06. 21:13:34 -
És ha tudnád, hogy milyen faszán megcsinálták a mirázst! Imádom - sose' gondoltam volna. -
Akkó jóvan akkó :D Csak tök úgy hangzott, mintha én valamiféle véres szájú diktátor lenni a totyikban ;) -
Az az orosz légierő gépeire vonatkozik. -
A Mirage-2000C a franciáknál emlékeim szerint már nem repül. -5 konfigos mind. De lehet, hogy rosszul emlékszek. Ha van, akkor sem fekete mágia. A gép annyira koros, mint az F-16A Block 15 vagy Block 25. Egy kereskedelmi szimben jól modellezhető.
A BMS4-ben is ezért van meglepően sok francia gép a lehetőségekhez képest pontosan kidolgozva. Na meg azért, mert döbbenetes, de egy F-16 szim fejlesztői között elég kemény francia mag van.
A GR.4 modellezése bajon lenne. A '80-as évek beli GR.1 és IDS simán belefér. -
Roodie76 #33296 Gr4 - britek tavaly vonták ki, de a szaúdiaknál még üzemben van. Ennek megfelelően a Persian Gulf térképre kerülhetne, illetve Kaukázusba MINDEN IS illik, szóval mehet oda is fiktív konfliktust lerendezni :-D
(valamiért az rémlik, hogy olyan gépet/variánst nem tudnak betenni a játékba, amelyik a gyártó országban még rendszeresítve van, bár a Mirage 2000 ennek némileg ellentmond) -
Igen, a gyár által adott profilokkal egyre nő az ellenállás. Ha másmilyen extra profilt veszel akkor ez változhat, ezért is találták ki azokat. Én helikkel és propelleres gépekkel repülök, azokhoz a gyári teljesen jó.
Egyébként nem tudom mennyire lehet ezt az erőt lineárisan megoldani más profilokkal, mindenesetre szerintem egy space szimben is jó ha érzed hogy meddig húzhatod.
Itt egy rövid videó amiben elmondják a különbségeket:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.06. 12:27:36 -
Razor18 #33294 Még egy Virpil kérdés: a gyári rugós himbák ellenállása a kitérítéssel arányosan nő? Csak mert ezek az extra rugók
CosmoSim cams
"These cams are perfect for space-sim pilots who do not want the simulated atmospheric feedback caused by the increasing deflection force curve of the standard aviasim cams."
mintha azt kínálná, hogy kitérítéstől független az erő.
Köszi -
Ez lehetséges, csak engem nem vigasztal. Mert valahol az a kérdés, hogy akkor most melyik vásárlót akarják kielégíteni? -
Azt nem tudhatjuk, hogy Nevadát nem az amerikaiak kérték-e a nagy A-10c szimulátor mellé, pont azért, hogy az abba ülő kezdő pilóták ne egy idegen ország idegen repülőterén tanulják azokat a dolgokat, hanem olyan környezetben, amivel az eredeti gépbe ülve is találkozni fog, olyan domborzati és navigációs feltételek mellett repülve, ami IRL is ott van (legalábbis Nevadában).
Ami a PC-s részét illeti, abban biztos vagyok, hogy ha csak rajtuk múlna, ED is kiadna rengeteg más térképet is, anno biztos ez is volt a terv. Csak aztán valami történt, és sem a térképek, sem a gépen nem jönnek olyan ütemben, mint amit ígértek. -
Ja értem. Ennyi erővel tegyenek AMRAAM-os F-14-est a játékba, mert a többséget nem érdekli. Ez kb. akkora baromság, mint a Me-109K Normandiában... -
Pont erről beszélek. Miért akarnék Red Flag-et repülni, ahol fizikailag aztán lelövik a gépek egymást? Hülyeség az egész koncepció. Szimulálni valamit szimulátorba helyszínen úgy, hogy aztán valódi veszteség van...?