36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Razor18 #33189 Az Anti-Skid az gyakorlatilag a repülőgép ABS-e. Kerék blokkolásgátló. Az E-bracketet meg a trimmel tudod egy vonalba hozni a velocity vectorral, ekkor az állásszöged (AoA) épp 8,1 °lesz. Lelassítasz kb. 135-145 KTS közé, és addig trimmelsz farnehéz irányba, amíg az E-bracket lejön a VV mellé. Az E-bracket ugyanazt jelzi a HUD-on, mint a HUD bal oldalán lévő AoA indexer (állásszög kicsi, épp megfelelő v. túl nagy). Onnantól kezdve kizárólag a gázadással kell szabályozni, hogy emelkedj, vízszintesen repülj, vagy süllyedj, és a botot onnantól ne húzd-nyomd, hanem csak döntöd vele a gépet. Emelkedni süllyedni a gázadással kell. Mielőtt elkezded dönteni a gépet a fordulóhoz, kicsit támaszd meg egy kis tolóerővel, mert bedöntéskor elkezdenél süllyedni. Mielőtt meg kiveszed fordulóból, kicsit vedd vissza a gázt, hogy ne emelkedj. Jó pár Youtube video taglalja a dolgokat, nem tudom, angolból mennyire vagy felvértezve... vagy csak a "szakmai rész" döcög? -
bunny #33188 Persze kérdésem még rengeteg maradt, pl. mi a tököm az anti-skid? Mármint lefordítani le tudom, de milyen csúszást gátol?
De tök jó lenne pl. érteni amit rádióznak, a rövidítéseket és szlenget.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.12.23. 22:44:30 -
bunny #33187 Leginkább az E és a O jelek viszonyára (E backet és Velocity vector). A su-33-on valahogy logikusabb volt elsőre hogy a két kört metszésben tartom és középen akkor jó vagyok. Sokáig nem értettem, miért nincs az F-18-on segítség aztán a videókból de leginkább Chuck leírásából derült ki számomra hogy az a látszólag random rohangáló E jel valójában a segítség. Meg végre kaptam onnan sebesség adatokat is. Szóval sokat tanultam miközben azt kerestem, miért nem hajlandó beszélgetni velem a carrier. -
Razor18 #33186 "Segítség" alatt az ICLS tűkre gondolsz?... -
bunny #33185 Köszi, érdekes opció, de ráhagyom mostmár. Nem rádióznak, nem rádióznak. Majd az új super carrier-be lesz gondolom gyárilag minden szép és jó 70 dollárért. Inkább csak az zavart, hogy azt hittem nálam a hiba és én csinálom rosszul, de nem. Arra azért jó volt a sok videó nézés, hogy már tudom legalább hogy működik a segítség a HUD-on és nem csak érzésre teszem le. -
#33184 Kb. annyi értelme van, mint a sakkot a jégkoronggal. -
#33183 Szerintem fasság összehasonlítani a DCS-t az FS-el. -
#33182 Nagyon buta összehasonlító videó. Ha kihagyta volna a céltalan méregetést akkor ok lenne. De így...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.12.22. 08:12:13 -
#33181 Ok, köszi, megpróbálom másnál is, meglátjuk -
#33180 -
#33179 Nekem ez egyszer jött elő pár napja, de csak a bal lencsén. Újraindítottam a gépet, kihúztam a cuccot, áramtalanítottam, újra bedugtam, és azóta is jó. Akkor én is megijedtem hogy beszart a hmd, de azóta sem jött elő.
Az is lehet hogy vmi windows update miatt....
Mindenképp próbáld ki másik gépen is ha tudod. -
#33178 Én amazonon rendeltem egy pci-e usb3 kártyát, ami kap tápot. Ha jól emlékszem Solt ajánlotta éppen azért, mert a vr cuccok komálják ezt a típust. 4 portos és qrva jó.
Ez a kék szar nagyon gáz.. Lehet ki kellene próbálnod valami haver gépén a cuccot. Ha ott is szar, akkor gar. -
#33177 Kipróbáltam és az usb kihúzás- bedugás is megoldotta...
Most néztem, hogy 3.1-es az usb, átraktam 3.0-ba
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.12.20. 21:34:33 -
#33176 Na, ismét előjött.
Ilyen
-
#33175 Igen, mindkét oldalon van, de így van ahogy mondod Leon, hogy nem mindig látható.
Igen, most az alaplapiba van dugva, meglátjuk, hogy így is elő jön-e újra.
Köszi a válaszokat Urak.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.12.20. 21:17:59 -
#33174 Az usb-hubot felejtsd el, az okozhat ilyen problémát, szigorúan tilos azt használni a hmd-hez mert nem megfelelő a tápellátása (akkor sem ha külön tápos). Alaplapi usb kell neki, minimum 3.0. és van amelyik típusra még így is érzékeny (pl. némely Asmedia usb, vagy a régebbi Etron chipes).
Hasonló csík van nálam de nem kék hanem fekete és mindegyik oldalon látható ( a kijelző v lencse szélei, ez nem bug).
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.12.20. 19:11:42 -
#33173 Megnéztem - van ilyen nekem is és szerintem PhantomAss-nak is.
Nekem akkor jön elő kis mértékben, ha a HMD-t nagyon felnyomom - nem tudom ezt máshogy mondani :D felteszem, elkezdem felnyomni a cuccot és közben lefelé nézek.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.12.20. 17:53:36 -
#33172 És csak a bal oldali izén látni? vagy mindkettőn?
Némi vígasz:
Mivel ez prof termék így ha garanciális probléma van, akkor küldenek másikat és a hibás terméket ezután kell visszaküldeni. A szállítás oda is ingyenes, futár megy érte. A magyar hp oldalon van egy telefonszám, azt kell felhívni.
Mindjárt megnézem, hogy nálam mi a helyzet. -
#33171 Igen, adtak ilyen összefogató műanyagot.
Másik gpu-val nem tudom kipróbálni, a grafikát vettem már lejjebb, de ha újra előjön még lejjebb veszem, hátha.
Illetve még annyi, hogy usb hub-ba volt dugva, most átdugtam, mondjuk a kék csík megmaradt így is.
Ilyesmi
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.12.20. 17:30:07 -
#33170 Nekem sincs ilyenem. Adtak hozzá egy kis műanyag szart, amivel a csatlakozót lehet összefogatni? -
#33169 Hello
nálam nincs ilyen probléma
Alacsonyabb grafikával is csinálja? Másik gpu-val esetleg nem tudod kipróbálni? -
Razor18 #33168 Bocsi, link:
Case I recovery training w/ LSO -
Razor18 #33167 https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3306854/ -
beci43 #33166 Csak a pilótafülke. -
#33165 Sziasztok.
Beszereztem én és is egy Reverb-et arról a Holland oldalról amit linkeltetek.
Két gondom van vele
Alul egy kék csík látható a kijelzőnél, illetve már másodszor találkoztam olyan hibával, hogy ilyen vékony színes csíkok villódzanak a kijelzőn és csak a HMD újra csatlakoztatása oldja meg a problémát.
Ti is találkoztatok ilyen problémákkal?
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.12.20. 13:05:50 -
#33164 Nagyobb febontású textúra és új 3D modell? -
#33163 DCS 2.5.5.41256 Open Beta csak ebben van , ha jól láttam
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.12.19. 19:23:10 -
#33162 Tegnap volt egy nagyobb peccs (a bétának), gondolom abban volt. -
Wampapa #33161 Megkezdődött a karácsonyi bevásárlás. :) Azt irják, az A-10 C free cockpit update elérhető. Az játék update lesz, van valami spec. módja a telepitésnek, vagy csak bétára érhető el ? Mert még sehol semmi. -
sakkay #33160 De persze. Ne haragudj. Pontosan mit is akarsz tudni? Ja már írták..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.12.19. 09:20:47 -
bunny #33159 Azért zavar, mert az orosz oldalon Kuznetzov + SU-33 működik. De megnéztem tucat videót, chuck guide végignyáltazva de a rádiózásról szó sem esik csak az inbound-ig. Néha, konkrétan egyszer mondott egy olyant hogy too low talán és egyszer mintha bejött volna a meatball menü de többnyire inbound-ra elmondja az alapokat és oszd be. Tacan-t beállítom meg a course-t, lerepülöm szépen megfelelő sebességgel magasságon a 3 oldalt, kiereszem amit és ahol kell, de ettől se lesz beszédesebb, nem triggerelődik a script vagy tudja fene. Na sebaj, jön a JF-17 mert az kell mint egy falat kenyér. Nagyon kéne már egy konkurencia a DCS-nek, hátha akkor kicsit nagyobb energiát feccelnek a meglévő dolgok bugmentesítésére. -
#33158 Dehogynem, multiban humán Air Boss, Marshall, LSO. (Persze ez lehet egy személy is, ha bírja és nincsenek sokan.) A beépített rádiózás még "heavy wip", félkész és egy bughalmaz. Majd az új carrier modullal jön, vagy annak valamelyik későbbi stációjában, addig engedd el.
Ha ilyesmit akarsz próbálgatni, keresd a VRS-es srácokat, ők szoktak ilyesmit gyakorolgatni.
-
bunny #33157 Senki? Tényleg senki nincs aki szabályosan le tud szállni az F-18-cal anyahajóra? -
#33156 Az engem nem befolyásol, hogy "civilben" milyen bónája van az adott színésznek, az már inkább bosszant, ha Egy a történet szempontjától függetlenül próbálnak tudat alatt megtéríteni ilyen PC szarságokkal és csak azért forgatnak újra egy filmet, hogy női , fekete vagy más főhőse legyen.Akár az eredeti történetet meghamisítva is.Lsd: kis hableány, terminátor, szellemirtók stb... -
#33155 Én egyrész rühellem ezt a szcientológus f*sztaligát, másrész ki nem állhatom azokat a filmeket, amelyekből folyik a nyál.. -
#33154 Az egész egy ötlettelen szutyok remake szintjének sem néz ki. Csak már nincs itthon sem az a váú érzés, mint amikor a vasfüggönyön tört át az egész. -
#33153 Én annyira nem vagyok szkeptikus , mert amit olvasok róla, hogy a repülések legalább valós gépek lesznek többnyire, tehát mint az első résznél és kevés CGI lesz benne, legalább is ami a gépeket illeti.
Persze az utolsó snitten látott Aurora szerü kémrepülös rész biztos megmosolyogtató lesz, meg hogy kb ujra forgatják az egész történetet az elsőből.
kb ugyan ugy lesz benne egy harci jelenet az elején, majd kiválasztják a teszt tréningre, a kiképzés aatt meghal a társa a hejtőmú leállás alatt, strandrőplabdás jelenet , szerelmi száll az oktatóval stb..
DE ez mind jellemző a mostanában elkészült olyan filmekre amiknek az eredetije vagy az első része 30 évvel elöbb volt, mert az uj generáció még nem látta az elödöt, és igy ujra eladhatják nekik. az a korosztály már nem nagyon számit nekik akik az elsőt is látta.
Vagy akik megnézik az a nosztalgia faktor miatt .
Nem mernek ujat csinálni semmiben sem, ami bevált régen az most is eladható, csak azért lesz rosszabb, mert most át kell irni az egészet liberális LCQBB PC korrekt szarrá.
-
#33152 Csak a bűnös élvezet miatt nézem meg, hog röhögjek rajta. Esetleg legyen filmkritika a HTKA-n... :) -
#33151 99.75%, hogy nem nézem meg... -
#33150 Sajnos egy kicsit ez is Copy/Paste ,de azért egész jól hozza azt a feelinget amit az eredeti,