Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Aktív háborús konfliktusban repülőgép szimulátor szempontból? egy terület?szinte semmit.
Nem békés fejlődő területeken történik a háború és kit érdekel, hogy az alatt a 20-30 évben uj arculata lett a helyi kifőzdének?
Én az aktív háborús területekről beszéltem.
Vietnam 1959-1975 ebben az időszakban nem hiszem, hogy olyan látványos fejlődés lett volna ami ezt az időszakban kifejlesztett haditechnikát ne lehetne szerepeltetni rajta. Egy köztes időszaki állapot jó lehet bármelyik évi kampány lejátszására.
irak iráni háború + öbölháború 1980-napjainkig. ugyan az, a két sivatagi államban mekkora változás volt repszimes szempontból ezen időszak alatt a folyamatos háborúk miatt ?
BP-n és Vegasban mikor volt utoljára háború?
Látod, hogy mindig a saját kis dolgaidat nézed és azt hogy mi az amibe bele tudsz kötni ,nem azt ami a valós érvelés?A stílusodon meg ha lehet akkor még mindig finomíts, mert én sem így beszélek veled hiába nem értek egyet amit mondasz .
A szigettel meg pont ez az ,hogy modern NAVY-hoz csinálták, mikor nincs ott semmi háború a ww 2 óta, akkor viszont nagyon sok minden volt, így az oda lett volna jó az akkori kinézettel, csak akkor oda ugye kellett volna ww2es hordozók meg legalább egy hordozós repülőgép is esetleg mindegyik oldalra.