Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez a Neveda helyszín másnál is becsípődés. Nem értem, hogy egy SZIMULÁTORBAN miért kell az a terület, ami a valóságban csak azért használt, mert a légtérhasználat és civilek miatt praktikus. Kurvára felesleges. A Nordic helyettte instabuy lett volna. A Nevadát meg le se szarom. Ok, VR-ben szép Vegasban bohóckodni, de ez kb. 10 percig tart. Kb. elemi szintű repszim tudás az, hogy hol van használható helyszín és miért. Már aki nem aludta át az utóbbi 30 év történelmét és szimulátor történelmét. De ez ED-nek nem megy.
De ez nem DCS specifkus. Akkor hidaltam le, amikor egyesek a BMS fórumon az ACMI rendszert akarták szimulálni. Egy szimulátorba szimulátort tenni. Akkor fejeltem le az asztalt...
Az F-104 használhatósága is olyan, hogy hova kéne?
USAF F-104 epizódszereplő volt honi légvédelemben.
A német F-104G csak Európában használható. Ilyen térkép nincs.
Az paki F-104-hez semmi.
Az olasz F-104ASA hova kéne?
Minden más F-104?
Mindegyik 80-as évek előtti gép.
Szóval ez is lehet, hogy tetszik valakinek, de a gép használhatatlan.