Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mi változik 30 év alatt? Kérlek nézzél már rá Dél-Koreára pl...
Vagy mondjuk Bp egyes területeire. Mi volt 30 éve a mai Lágymányos és vele szembe? Mennyire más volt a stílus? Sokat változik egy város általános kinézete, de még a mérete is 30 év alatt. Las Vegast in megnéznéd?
Esetleg nyisd már meg a szájbavert Google maps-et ésnézegess képeket 20 év átfogással. Na, akkor ehhez adj hozzá még 20-at. Ennyi difi van a 2015-20-as évek a '70-es évek vége között.
No offense, de szokás szerint röhögésre késztetsz.
A Caucasus helyszínen n+1 jó fikcionális hadjárat hozható össze, bár egyes irányokba, mintha szűk lenen a terület. De ha engem kérdezel, akkor a szutyok Dubai helyett és biztos Nordic területet csináltam volna, mert oda jó pl. az F-5, a Viggen is és a hh alatt volt minden AI vezette orosz gép is. Meg oda a flotta is jó. Nem tudom, hogy miért nem azt csinálják, mert ott ráadásul rohad kevés város van a térkép nagy része pont úgy üres, mint a sivatag. Csak nem lapos. Ha nem technikai gond miatt nem megy ez, akkor ED megint szimplán hülye. Mert a Nordic térképhez kell egy jó talajmesh és nagyon kevés várossal és reptérrel kell foglalkozni Mert azon túl erdő és talajtextúra kell csak. Egy rakás jármű passzol a helyszínhez, ami még embervezette is.
F-5
Viggen
F-14A/B
F/A-18C
AV-8
Fikcionálisan F-15C, ha felteszed, hogy áttelepültek.
Vörös oldalon az összes alap FC3 gép.
Az jó, ha végre lesz régebbi SAM is. Csak az első Vega kép is több éves.
És felsoroltam, hogy nekem is van érzelmi ok, csak én nem írom le, hogy LEGYEN. Mert hülyeség. De ezek vérkomolyan írnak le olyan hülyeség, hogy EE Lighning legyen. Jó hogy nem F-104...
A szigetes részedet nem értem. Nem WWII-höz készül. Mondern NAVY-hez.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.05. 16:46:28