Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sidewinder
    #3304
    USS Colorado: "The most poweful nuclear submarine ever built"
    Egyébként Ohionak néz ki. A sorozat pedig baromi jónak tűnik. Nemrég néztem végig egy 8 részes orosz sorozatot,ez mondjuk nem tengeralattjárósokról,hanem a tengerészgyalogságról szólt.Egy veterán visszaemlékezéseinek a felhasználásával készült.Nagyon jó sorozat volt,az is,bár kissé rövid. Az volt a címe,hogy Tengerészgyalogosok.
    Itt egy részlet a sorozatból,előzetesnek nem nevezném,de az itt látottakkal ellentétben nem csak gyakorlatoztak,hanem éles harc is van a sorozatban,méghozzá egy tengerparti,afrikai állam területén.Sajnos feliratot nem találtam,hozzá,de így is érdemes végignézni a sorozatot.