Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez nem "szar az egész". Azt te költötted hozzá...
Ezt anno 10 perc alatt csináltam. A Falconnal ez lehetetlen lenne. Ezt szeretem benne.
Az más kérdés, hogy az a konfig, amin akkor az F5.3 repesztett, azon a Lock On bericcent, ha volt kis füst és 3 db flare...
A véleményem azt mutatja meg, hogy az én hardveremen és azzal amit rászánnék, kb. erre lenne jó. Ha a mission editorrel órákat töltenék el, stb. Ettől nem az egész szar. Van, ami előtt leborulok benne. Pl. az, hogy a hajós és egyes SAM-ek dolgoznak ARM, CM és ASM-re. Ez pl. teljesen hiányzik a Falconból és remény sincs, hogy benne lesz jó darabig.
Még akkor is, ha DCS-nél úgy van benne, ahogy. A látottak alapján nem nagyon fizikai motorral...
De ettől még nekem nem lesz használható szimulátor.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.05. 13:35:08