Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    #32918
    Én nem azt mondtam, hogy nekem nincs gondom a teljesítménnyel, tehát jó, hanem azt, hogy rajtad meg Molnin kívül senki nem panaszkodik rá, tehát szerintem jó lesz az. De ha valamit 4k-ban 80fps-el tudsz futtatni akkor neked sincs. Ja igen, egy ilyen grafikával futó program még nem egy álom VR-ben? Mutass már egy másikat ami az kérlek. Lehet az elvárásokat kellene hozzáigazítani a realitásokhoz. Amúgy jópáran játszanak VR-ben, és igen, tőlük vannak olyan igények, hogy ne legyen sok felhő mert akkor már nagyon gyatra az fps, de ennek ellenére játszanak vele és nem panaszkodnak, hogy így szar, úgy szar.

    Ezt a csőd szélét engedd el mert ilyet senki nem mondott. Az így kell csinálnunk dolgokat, hogy ne menjünk csődbe, az nem azt jelenti, hogy a csőd szélén táncol a cég. De amúgy ezen az alapon soha senki nem írt még grafikus enginet, hisz az másoknál se fél év alatt készül el. Sőt az Edge sem létezik, mert neki sem állt a csőd szélén táncoló ED, minek. De amúgy is vicces, hogy amikor a fél világ a Vulkanon pörög, akkor szerinted ED ne foglalkozzon vele, minek, menjenek csődbe szépen, hátha 2-vel több ember megy Flakonozni. De amúgy a BMS-nél tudják mi lesz 5 év múlva, hogy graf enginet írnak hozzá, elleneben ED-nél nem? Hogy van ez?

    Ezt a milyen áron szép dolgot már nem is értem. Szép és jól fut elérhető árú VGA-kon, procikon. Majd ha lesz dinamikus kampány, és nem lesz elég hozzá az akkor már pár éves procim, akkor majd panaszkodok. De most előre rettegjek, hogy nem úgy terheli a gpu/cpu-t ahogy szerinted az ideális? Én valahogy játék közben inkább a repülésre figyelek, nem arra, hogy most mennyi cpu-t/gpu-t eszik a gép, és jajj mi lesz ebből 2 év múlva.

    És ki mondta, hogy nem képes eltartani a piac? Hogy most amúgy nem profitábilis a cég, még ha ez az ea modulos finanszírozás nem is a legstabilabb forma. Átnéztétek a könyvelésüket, vagy egy interjúban elkapott fél mondatból projektáltok? És ha kirúgja az emberei felét akkor holnaptól hogyan fognak működni, mennyi erőforrás lesz? De amúgy komyolyan, lassan megy a fejlesztés, pedig a friss dolgokból élünk, rúgjuk ki az amberek felét, hátha még lassabban megy majd?

    De, használható. Odaadjam a DVD-jét? Install, és fut is. Nem törlődött semmi. Nem lépett be Wags a gépedre és nyomta az uninstallt. Vagy innen szedd le. Ha valaki megvette az IL-2 originalt a Forgotten Battles előtt pár hónappal, az ugyan így járt, valahogy mégsem panaszkodott.
    Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.05. 09:24:22